fredag 23 maj 2014

Hej bloggen!

Visst är våren en fantastisk tid. nätterna blir bara ljusare och ljusare och fåglarna kvittrar så det står härliga till. När jag befunnit mej i tropiska trakter har jag alltid fascinerats av fåglarnas kvitter, men jag undrar jag om inte vårfåglarna i Sverige faktiskt slår det! Förr om åren har jag inte tyckt våra fåglar varit så märkvärdiga, men tror ju inte de kvittrar annorlunda nu utan det är nog så att jag lärt mej lyssna. Är det åldern månntro??!

Annars har jag gjort en hel del dessa lediga dagar. Fönstret på framsidan och ytterdörren är nymålade, igår kom Elin på besök och helt spontant fick vi till lite grillningen på det som fanns hemma, och idag kom Elin och Niklas förbi på lite lättlunch där de bidrog med rabarberbröd från bondens marknad på torget.

Jag har också tillbringat lite tid på piren för att sola mina bleka ben. Och på hemvägen passerade jag ett stort ståhej, skolornas barkbåtsrace i Nyköpingsån. Området kring Storhuskvarn var fullt med underbara, glada barn.

Näe, nu iväg till jobbet och imorgon när jag vaknar väntar musikalen Hair med Tessinsskolans esteter och därefter middag med döttrarna. Ibland är livet nästan för bra för att vara sant! Kärlek till er! Kram!

2 kommentarer: