tisdag 2 augusti 2016

Patrullkaos och bröllop

Inledde efter semestern med sexnätters vecka, som inte varit vidare kul. Fyra nätter av sex har vi gått en bil kort och då blir det stressigt, riktigt stressigt. Det var riktigt skönt att gå av igår morse för att vara ledig i varje fall två nätter. Jag var helt slut igår kväll och somnade rätt så tidigt. När jag sovit ungefär en halvtimme ringde brandstationen och undrade var jag gjort av larmnycklarna vi använt på bilen jag gick på. Jösses, vilken panik jag fick! Mobilen åkte i golvet med en smäll när jag for upp för att leta igenom väskor och jobbarkläder med en himla fart. Efter en kvart erkände jag mej besegrad och ringde upp larmet för att tala om att jag inte hittat några nycklar. Jag försökte lägga mej igen, men tankarna var igång.....det är verkligen inte kul att slarva bort nycklar!! :(

Och så vid halv tolv fick jag ett sms från brandstationen. Nycklarna var upphittade, det var en annan bil som av misstag tagit dem......puh. Efter en riktigt lång dag då jag bland annat agerat akut sjuktransport åt pappa, som fick en kraftig allergisk reaktion av ett humlebett var det riktigt skönt att äntligen kunna somna vid halv ett.

Men nu var det bröllopet på Fårö jag skulle komma till. Jag tror inte brudparet har något emot att jag lägger ut lite bilder.

Det började med att alla gäster åkte höskrinda till en närbelägen strand där vigseln skulle gå av stapeln.


Den här skylten mötte oss.


Bruden och hennes far anlände till bryggan med båt.


Vigseln var väldig vacker och inte ett öga var torrt.


Direkt efter vigseln bjöds det på sup och kringla. Kringlorna var rätt torra och kanske var det mening för man skulle vara tvungen att tömma glaset! Hur som helst var det en väldigt bra inledning på en fest som pågick hela natten lång, en fest fylld av gotländska traditioner och lite annat med. :)

Och här slutar min rapport från en alldeles underbar vecka på Gotland med en solnedgång, en kväll utanför Visby! Kram på er!

9 kommentarer:

 1. Härligt bröllop och skönt att nycklarna upphittades, men jobbigt att bli väckt när du så väl behövde din vila!

  SvaraRadera
 2. Skönt att få veta att nycklarnas försvinnande inte berodde på dig, kan jag tänka :) Men i sådana lägen hinner man ju känna sig skyldig i alla fall;)
  Fint att gifta sig vid vattnet så där :) och vädret var med dem!
  Fin uppmaning om den bländande kärleken <3

  SvaraRadera
 3. Så romantiskt med vigsel ute i det fria! Kul att ni fick vara med och fira!
  Jobbar du sex nätter på en vecka? Förstår att du blir slutkörd, hoppas du får tillräckligt med vila! Var rädd om dig!

  SvaraRadera
 4. Så romantiskt med vigsel ute i det fria! Kul att ni fick vara med och fira!
  Jobbar du sex nätter på en vecka? Förstår att du blir slutkörd, hoppas du får tillräckligt med vila! Var rädd om dig!

  SvaraRadera
 5. Vilken vacker vigsel ute i naturen! Den understa bilden är också otroligt fin!

  SvaraRadera
 6. Föredrar helt klart avslutningen av ditt inlägg. Föör inledningen låter inte ett dugg kul, även om det som tur var inte du om tagit nyckeln. Puuuuhhhh

  SvaraRadera
 7. Du lyckades bra med bröllopsbilderna, speciellt den med fiolerna, nycklar som kommer på avvägar kan verkligen stressa upp en.

  SvaraRadera
 8. Åh vad skönt att nycklarna kom tillrätta och att du inte var den skyldige! Känner igen känslan. Hoppas det gick bra med pappa!
  Vilket härligt bröllop! Kul med lokala traditioner. Och jättefina bilder som vanligt!
  Vi har det bra här i Kanada, nu är vi i Rocky Mountain och vandrar och det var lite läskigt idag, första dagen här. Gick på helspänn och pratade hela tiden för att skrämma björnarna. Och vi slapp träffa dem idag som tur va. Hoppas de fortsätter hålla sig borta. Kram

  SvaraRadera
 9. Vilken inledning på inlägget, jag blev alldeles trött av att läsa för jag förstår hur det känns att bli väckt sådär även om jag INTE jobbat sex nätter!
  Vilket kul bröllop du var på! Minst sagt lite annorlunda!

  SvaraRadera