lördag 2 augusti 2014

Godmorgon!

Vilken natt vi haft!! Dunder och brak med ösregn, men nu skiner solen igen och jag drar snart mot Norge! Nu tror jag regionssegern i turf är säkrad, ny omgång påbörjas klockan 12 idag och jag leder rejält. Jag tror ingen kan cykla hem 40 000 poäng på fyra timmar...inte ens jag! ;) Så det ska firas och jag ska inte ens se åt en cykel på hela veckan.

Packningen är nästan klar, det är bara laptopen och kräftorna till kvällen i Gräsmark som ska packas ner. Och på tal om att vara virrig förresten. Igår när jag tvättade kom jag ut i tvättstugan och tyckte att torkskåpet var lite tomt. Efter lite funderande kom jag på att det var sängkläderna som fattades. Och var var dom??! Jo, i mangel och där hade de varit i dryga timmen. Mer välmanglade lakan får man leta efter.

Nehe gott folk, nu måste jag gå. På återseende! Kram!

Till den här bilden måsta det bli en bildtext. Bilden är tagen från en turfzon där jag "hängt" lite de sista dagarna. Gubben av sten höll en annan gubbe på att bygga häromdagen när jag passerade och det sista jag såg var att allt rasade för honom. Nu är gubben tydligen klar och visst blev han fin. Kan också säga att på bryggan ute i sjön ligger ytterligare en zon. Ca 50 meter om man simmar och dryga två kilometer om man går! Nämen, nu var jag där igen.....nog om turfning! (Du har nog rätt Tina...det kommer att bli svårt att ta semester!!)

Kram igen!

3 kommentarer:

  1. Ha en skön resa och hälsa så gott, KRAM

    SvaraRadera
  2. Ha en bra resa o du tar semester från jobbet men inte från turfandet. Jag kommer nog att se dig på nätterna när du cyklar omkring o turfar :) kram :)

    SvaraRadera
  3. Hej tjejer!! Vi har en skön och händelserik resa! Nyss framkomna till Skjolden! Ska försöka få till ett blogginlägg så småningom!

    SvaraRadera