tisdag 16 augusti 2016

50 år

Förutom allt annat roligt som hänt under sommaren har jag fyllt femtio. I förra veckan när den stora dagen var bjöd jag den närmsta familjen till Dufweholms herrgård. Vi fick fantastiska rum allihop och började med att gå husesyn hos varann. Sen blev det afternoon tea i salongen och en skål i champange som min härliga familj ordnat. Det sjöngs och hurrades så lilla Ella till slut började gråta hysteriskt av pur skräck.....har väl aldrig sett vuxet folk bära sej åt på det där sättet. Mormor i sin nya cykelhjälm fick dock älskade ungen att börja storskratta igen......Ja, eller hur? Jag har alltid sagt att jag inte ser riktigt klok ut i cykelhjälm. :)

Sen fick alla göra vad de ville en stund. En del spaade på rummen, en del, läs G, tog turfzonen i trädgården utanför, från mej förstås ;) och en del spaade vid sjön i herrgårdens relax.


Halv åtta väntade en tre-rätters middag som avnjöts i matsalen. Vi var nästan själva på herrgården och tur var väl det för det blev mycket prat och många glada skratt från vårt 15 personer stora sällskap, rockbjörnen i ett hörn höll tack och lov tyst i varje fall.



Efter en god, men något kort natts sömn besökte vi herrgårdens museum och tog en bild där. Alla är inte med..... Elin tog bilden, yngsta kusinen tog sovmorgon och en hade ont i huvudet, läs G igen. :)


Sen bar det av hemåt igen! Tack älskade familj för en fantastisk födelsedag och tack för den fina presenten!! Vad jag önskade mej? En ny riktigt sportig cykel, som redan hunnit vara både i Västerås och Eskilstuna på lite härlig turf! Med cykelhjälm förstås! :)

Nej, nu väntar damernas OS-semifinal hos Hanna, Patrik och Ella. Heja Sverige! Och massor av kram och kärlek förstås!! :)

18 kommentarer:

  1. Stort grattis än en gång! Så härligt att din stora dag blev lyckad. Härligt att ha sin älskade familj med sig en sån dag. Tyckte det var så fint på Duwfeholm när vi var där men maten var katastrofal då. Tur att ni fick en bättre upplevelse. Afternoontea-buffen däremot var helt suverän :)
    Sv: Ja vi har det toppen här i Kanada! Har upplevt så mycket och haft helt fantastiska vandringar. Nu kollar vi också Sverige-matchen och sen ska vi iväg på reheral lunch med det blivande brudparet. Ha det bra! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fortsätt att ha det bra du med! Kram

      Radera
  2. Grattis, ser ut som du fick ett fint firande, basfiolbjörnen var ju fin :)

    SvaraRadera
  3. En stor grattis kram till dig. Vilken fin dag du fick med din fina familj. Har mycket läsning att ta igen hos mina bloggvänner då jag inte varit så flitig i sommar. Ha det så gott och en kram till.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för kramen! Det är samma med mej! Har knappt bloggat själv och inte alls hängt med oss er andra, men nu är hösten här och det ska bli ändring med det! :)

      Radera
  4. Åhh, vilket härligt ställe att kalasa på! Grattis i efterskott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja, det var väldigt trevligt och blir ett minne för livet!

      Radera
  5. Men ÅH, stort varmt grattis i efterskott! Vilket härligt kalas!

    SvaraRadera
  6. Stort, stort GRATTIS i efterskott! :) Låter som ett alldeles ypperligt vis att bli firad på!
    ... och fotbollen gick ju bra - så nu vet vi vad vi gör på fredag kväll också! Heja Sverige!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!
      Jag har inte trean, så jag ska försöka bjuda bort mej själv på fredag kväll också. Heja SVERIGE!! :)

      Radera
  7. Stort grattis i efterskott! Låter som en härlig dag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det var toppen, ett minne för livet! :)

      Radera
  8. Grattis till 50 års dagen i efterskott. Om ett halvår är det min tur att fylla 50.

    Ha en härlig fortsatt vecka.
    Kramiz.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! Då är vi nästan lika gamla!
      Kram tillbaka

      Radera