måndag 1 september 2014

Jobb igen :)

Ja, nu är semestern slut och jag är verkligen igång och jobbar igen. Börjar med ytterligare en extranatt och arbetsplatsträff med brandutbildning. Det är kul att komma igång för jag tycker verkligen om mitt jobb och mina jobbarkompisar. Det är också skönt att jobba för att sedan kunna njuta till fullo när långledigheten kommer, hoppas på en lång vacker höst med kameran i högsta hugg i skog och mark. Kanske också kommer att få tid med lite utflykter för att turfa hem lite unika zoner runt om i Södermanland.

Annars kan jag orda lite om helgen. På lördagmorgonen var jag uppe ovanligt tidigt för att vara mej. Min yogalärare hade kallat till välgörenhetsyoga i Gripsholmsparken 8.30 och där damp jag ner på min yogamatta i sista minuten. För passet fick man betala hur mycket man ville, dock minst 20 kronor och allt gick oavkortat till evenemanget "Nyköping tillsammans-i fighten mot cancer", som i flera års tid anordnat en dag där målet varit att på olika sätt samla in så mycket pengar som möjligt till cancerforskningen. Kul att få bidra i varje fall litegrann till ett så bra projekt!!

På kvällen var jag på bio med min bror. Vi gick och såg In to the storm, jag har alltid haft en förkärlek för katastroffilmer och den här kunde jag då bara inte missa. Som vanligt med såna filmer var väl handlingen rätt så enkel men effekterna häftiga och relativt trovärdiga. Mitt betyg får bli en fyra av fem, helkvällspaketet med popcorn, baconchips och en liter fanta får en femma av fem! ;)

På söndagen kom yngsta dotter´n på lunch. Jag gjorde en skink-och ostpaj som vi nästan delade på två. Vi hade trevligt och min lilla uteplats på framsidan var riktigt skön att dricka kaffe på. Lilla "igelkottabebisen" höll sej borta när jag hade främmande, men när Elin gått intog han, eller hon sina sedvanliga plats i solen. Skulle inte förvåna mej om jag möter den lilla raringen i hallen en vacker dag! Då kommer jag nog utbrista i ett illvrål, hur söt han än är!?

Ja, resten vet ni och nu är det snart dags för ytterligare en natt. Ha en riktigt bra vecka!! KRAAAM


2 kommentarer:

  1. Min semester har varit slut länge, men däremot tog jag mig en extravecka nu, och startade inatt med en enkelnatt, lugnt och skönt. Nästa vecka skall vi på utvecklingsdagar över natten med jobbet och det ser jag fram emot. Jobba lugnt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förstår att du ser fram emot utvecklingsdagarna med jobbet. Alltid kul att göra något annat med jobbarkompisarna än det vanliga. :)

      Radera