tisdag 8 juli 2014

Hej bloggen!

En intensiv jobbarhelg har passerat sen sist. Trötta kroppar, svidande ögon och virriga hjärnor men ändå många glada skratt. Nu har bästa kollegan gått på semester och det har jag minst sagt fått höra mycket om i helgen. Trots ihärdig mobbing de sista nätterna får jag önska dej en riktigt bra semester!

Igår när vi gått av och jag sovit några timmar bar det av till Norrköping med Hanna för att hon skulle prova sin brudklänning sista gången. Det blir nog till att ta med ett stort paket näsdukar till kyrkan när mamma gråter redan vid provningen, hon är så söt vår lilla tjej. Vi hann också med trevlig lunch och ett besök på köpcentret innan det bar av hemåt Nyköping och tipspromenaden på Anderslund. Mor och far, bror och brorsbarn, döttrar och en av svärsönerna gjorde allt för att lyckas få tolv rätt på tipset. Jag lyckades inte sämst den här gången i varje fall.

Och idag blev det en cykeltur till Oxelösund och havsbadet vid Jogersö. Jag börjar tro att jag cyklar för mycket när jag inte ens tycker det är långt till Oxelösund! ;) Hur som helst blev det en trevlig och vilsam förmiddag i solen med Tina. Vi låg mitt i en turfzon som finns där på Jogersö. Vi turades om att ta zonen och fick en hel del poäng utan att göra någonting mer än att ligga platt på rygg och sola, min mage ser ikväll ut som en stor röd tomat och svider rätt bra.

Sen har jag byggt staketet klart och inhandlat en solstol, framsidan är KLAR! Och ikväll skulle jag turfa hem poäng, men jag fastnade vid zonen "Tjuvholmen" och njöt av den vackra solnedgången. Livet är tamesjutton alldeles helt underbart!!

Kärlek till er!


2 kommentarer:

  1. Det var ju inte så mycke tjat om semestern, bara lite sista natten :) hoppas du klarar dig utan mig nu när jag har hm vad var det nu igen :) Väldigt jobbigt att turfa på jogersö tyckte jag. Det var en väldigt fin solnedgång :)

    SvaraRadera
  2. Och kärlek till dig!!!

    SvaraRadera