söndag 21 september 2014

Veckorapport

Ni vet staketet på baksidan! Efter ett tröstlöst väntande på att grannen skulle få tillbaka sin borrmaskin tog jag till slut saken i egna händer. Efter att ha hyrt en borrmaskin och lånat en annan är nu regeln på plats. Och efter att ett jordankare med medföljande regel flyttats är nu staketbygget påbörjat, kanske blir det klart innan snön kommer! ;)

Jag har också drabbats av en duschslang som sprack så vattnet stänkte både högt och lågt. Det var bara att ändra planerna den förmiddagen för att inhandla nytt. Med plånboken laddad begav jag mej ner till stan och Claes Olsson där ett nytt duschhandtag med slang kostade 79 kronor, ibland blir man glad för mindre!

Sen har jag hunnit med en trevlig promenad med Marie på Femöre där vi också åt medhavd lunch i solen. Hon hade för tillfället två hundar, en egen och en till låns, så jag fick hålla i den ena. Riktigt mysig eftermiddag i fin vädret! Tack för trevligt sällskap Marie!


Sen var det mitt första uppdrag med facket, våfflor i stugan hos mor och far och idag klimatmanifestation på stan. Faktiskt slet jag mej från staketbygget för att kunna vara med. Klimatet är det viktigaste vi har och vi behöver alla hjälpas åt att göra vad vi kan för att stoppa klimatförändringarna som till slut kommer att drabba oss alla på något vis. Att naturen runt oss fortsätter att finnas till är en förutsättning för att även vi ska kunna existera.


Näe, dags att ladda för en extranatt...sex nätter den här veckan. Ha det gott alla!!

4 kommentarer:

 1. Fin blogg du har! Roligt att träffa på dig. Sen bor du ju inte så långt bort heller. Jobbar du inom sjukvården eller inom hemtjänsten?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är hemtjänst med fasta kunder och larmkunder, ett spännande och omväxlande jobb där ingen natt är lik den andra. Jag trivs jättebra!

  SvaraRadera
 3. Sex nätter(!), jag tycker det är tillräckligt med fem när vi gör våran långvecka...

  Ha en fin torsdag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snart lååångledig igen, som jag brukar säga! :)
   Ha det gott!

   Radera