torsdag 16 oktober 2014

Tvättdag

Idag gick jag upp tidigt för att tvätta, tid var bokad till sju. Mysigt att sitta i köket med ett tänt ljus och en kopp kaffe för att se det ljusna. Tvättningen avlöpte väl förutom det vanliga dilemmat. Vad ska jag ha på mej när jag tvättar? Tänk om man ändå kunde gå naken till tvättstugan och verkligen få allt rent?! Det vore en syn det!! Mmmmm, kanske räcker det för grannarna att jag satt upp en talgboll som lockat hit alla traktens skator och en och annan talgoxe. ;)


Förutom tvättstugan, som dessutom alltid ställer mej utan handduk i duschen, har jag hunnit med två jobbarnätter och ett yogapass, eller tre egentligen. Ett i grupp och två hemma, ligger i hårdträning till yogaresan i vår.

Och idag verkar det bli finväder. En tur till kolonilotten för höstgrävning står på agendan när sista tvätten torkat. Kram och kärlek!

3 kommentarer:

 1. En otroligt fin bild på talgoxen! Gå ner naken till tvättstugan så får du se vad som händer! ;)
  Jag kollade lite på din andra blogg! Hur hamnade du där du hamnade? Det låter , intressant, spännande och lite farligt!

  SvaraRadera
 2. Hehe, kanske skulle prova! Det skulle nog bli ett ypperligt intressant blogginlägg i varje fall!
  Hur jag hamnade där jag hamnade? Var gift med en man i karriären i 25 år och följde honom ut på arbete under dryga fyra år först i Bangladesh och därefter i Turkiet. Förra hösten bestämde jag mej för att avsluta den delen av mitt liv och lever nu som glad, men fattig singel nära våra två döttrar och mina föräldrar i min hemstad. :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Känner igen det där tänket från när vi hade tvättstuga under tiden vi bodde i lägenhet, innan vi fick nog och skaffa tvättmaskin ;)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera