söndag 2 augusti 2015

Helgbilden

Vilken helg jag haft! När jag lastat in cykel och väskor i bilen bar det av mot Stallarholmen för att turfa. Först blev det tre zoner med bilen, bland annat Mälsåkers slott och Åsa gravfält.Besöket i Stallarholmen avslutades med ett dopp för att ta en vattenzon där.


Sen vidare mot Strängnäs för att ta lite zoner där.....mysig stad.


Sen bar det av mot Enköping där jag skulle leta upp det Bed and Breakfast som var bokat. Beskrivningen var enkel och allt hade nog gått bra om jag inte svängt mot Västerås istället för Uppsala när jag skulle upp på E18, några extramil blev det innan jag kunde vända tillbaka och checka in.


Snart dök grabben med stort G upp och det blev en cykeltur till stan för middag, kvällen blev helt fantastisk och så kul! :) Och idag blev det turf igen, härligt att cykla runt i Enköpings vackra parker och slåss om zonerna med andra turfare.

På hemvägen blev det lunch i Strängnäs ihop med grabben med stort G innan vi igen for åt varsitt håll. En riktig jädrans bra helg att minnas länge! :)

Vill ni se vad andra haft för sej kan ni titta in HÄR. Kram och kärlek!

16 kommentarer:

 1. Din helg har visst varit så bra den bara kan. Så härligt! Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig helg du haft, kul med en aktivitet som tar en till olika platser att utforska.

  SvaraRadera
 3. En härlig aktiv helg med turfing och trevligt middagssällskap! Har varit i Enköping och sett de vackra parkerna, de är verkligen imponerande!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Härligt med så lyckade helger. Då njuter man verkligen av livet. Vackra vyer som du fångat med kameran så även vi andra får vara med på ett hörn det gillar jag.

  SvaraRadera
 5. Åh vad roligt att du träffat grabben med stort G :) Lite kärlek behöver vi alla!! Strängnäs är en väldigt mysig stad. Och du är inte ensam om att åka fel vid Eköping, vet många som kört fel där sen de byggde om motorvägen för några år sen. Jättefina bilder från din härliga helg! Ha en lika fin vecka nu. Kram

  SvaraRadera
 6. Strandbilden ser så mysig ut;-)
  HIHI ja att åka fel kan straffa sej, tur
  du inte behövde åka så långt.

  SvaraRadera
 7. Bättre kan det ju inte bli! Underbar läsning, Cissi!

  SvaraRadera
 8. Helt klart en helg värd att minnas !! Härlig läsning och så jättefina bilder. Min egen helg känns plötsligt lite enkel men vi har det förhoppningsvis alla bra, njuter så gott vi kan och tar tillvara på tillvaron på vårt eget bästa sätt.
  Ha en skön fortsatt vecka Cissi !!

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig helg, underbara bilder :)
  Jovisst är dte jag på undervattensbilden :)

  SvaraRadera
 10. Härliga sörmlandsvyer du hittar när du turfar :)

  SvaraRadera
 11. Vilken toppen helg du har haft. Härliga minnen att plocka fram sen i vinter.
  Kramen

  SvaraRadera
 12. Grabben med stort G säger ju allt och lite därtill om man säger så:-)

  Jättefina bilder - speciellt den tredje uppifrån:-)

  SvaraRadera
 13. Du får se så mycket fint tack vare din tufrning (heter det så?) Bilderna visar hur vackert Sverige ändå är. Jag kan tänka mig att helgen blev dubbelt bra när du hade sällskap av grabben med stor G! Härligt!

  SvaraRadera
 14. Det lät som en riktigt trevlig utflykt. Bra när man kan kombinera olika saker. Tack för fina foton. Kram Bosse

  SvaraRadera