tisdag 1 mars 2016

Glömsk

Jag är så vansinnigt glömsk att jag till och med glömde min kalender hos mamma och pappa i fredags. Jo, jag har en sån där gammeldags papperskalender där jag skriver upp allt av vikt, till exempel står där tid och plats för skyddombudsutbildningen idag. Jag har också haft kallelsen legat vid min dator sen den kom, men plötsligt var den också borta....alldeles lagom till jag behövde den. Aja, jag chansade på kvart över åtta och stadshuset c-sal, och för en gångs skull blev det nästan rätt....det var till b-salen jag skulle. :)

Efter utbildningen kröp jag i dom medhavda långkalsongerna på en av stadshusets minsta toaletter.....vilket var lite trångt.... och sen cyklade jag iväg för att hämta hem kalendern via några zoner då förstås. Utanför tågstationen träffade jag av en tillfällighet en annan turfare på besök, och när två stollar med samma intresse träffas måste det pratas en stund. Det plus en hel del annat gjorde att jag kom hem helt utsvulten och rätt så frusen efter dryga tre timmar istället för två. :)

Efter en rejäl portion med mat har jag fått upp värmen igen och nu sitter jag här och njuter av de ljuvliga tulpaner jag fick av Marie igår innan jag ska krypa under täcket och vila en stund inför första natten efter långledigt. Kram och kärlek!


24 kommentarer:

 1. Jag har också en gammeldags kalender. Gillar den bättre än att ha allt på datorn. Det går lika bra att glömma saker var man än skriver upp dem. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha......ja, det har du helt rätt i! :)

   Radera
 2. Vilka ljuvliga tulpaner!! Å vilket bra minne du har! Jag tog ju helt fel på tid idag...men fick i alla fall fixa till mina ögonbryn å fransar fast jag var sen! Hm...jag måste bli bättre på att skriva ner mina tider...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det underlättar att ha allt nerskrivet! :)

   Radera
 3. Full fart, sen hade du ju hjärnan med dig :)

  SvaraRadera
 4. Fina flikiga tulpaner!
  Turfare är ett ihärdigt släkte :) det är helt klart!
  Önskar dig bra jobbnätter!

  SvaraRadera
 5. Långkalsonger är en bra uppfinning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utan långkalsonger hade jag inte överlevt vintern! :-P

   Radera
 6. Underbara tulpaner! Ja vad gjorde man utan långkalsonger, känns som jag bor i dem hela hösten, vintern, våren...
  Nu är du i alla fall ett steg närmare turfmålet :) Och lite prat är ju alltid trevligt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej mormor! :)
   Tulpanerna är fantastiska och luktar så gott! Jag flyttar med mej vasen till bordet där jag sitter....
   Kram

   Radera
 7. Vilka vackra tulpaner du fick!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag njuter verkligen av dem! :)

   Radera
 8. Är också en sådan som vill ha papperskalender, man minns ju sakerna bättre när man skriver upp dem med en penna än i telefon/data. Men har även googles kalender med våra jobbtider och allt som rör sonen, papperskalendern är mera min kom ihåg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med om att man minns bättre om man skriver ner saker som man ska komma ihåg....det är så skönt att ha kalendern tillbaka igen!

   Radera
 9. Förra året körde jag med kalender i mobilen, men jag saknade papperskalendern så nu har jag den i år :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland har jag tänkt att jag ska försöka lära mej att använda kalendern i mobilen.....men nej.....varje år slutar det med papperskalender i varje fall.

   Radera
 10. Läckra tulpaner. En borttappad kalender är katastrof för många. Tur att den låg hos dina föräldrar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag fick nästan lite panik när jag glömt den. Tänkte att jag i värsta fall kunde ringa mamma och fråga om det var något jag glömt......:)

   Radera
 11. Gula tulpaner är mina favoritblommor! Önskar jag mig alltid när jag fyller år. Kul att det är någon mer än jag som kör med papperskalender!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom här var ljuvliga och luktar så gott av vår.

   Radera
 12. Jag tänkte just det som du skrev i ett kommentarssvar - du kunde ju ringt mamma!
  Här har vi en papperskalender på väggen så att man kan veta var övriga i familjen är och vad som är på gång. Van vid mina karlar vet jag ju att även om jag tydligt berättar vad jag ska göra så fastnar det sällan mellan öronen på dem, då är det bra att de kan kika på kalendern!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jultidningsförlagets planeringskalender hängde alltid på väggen förr i tiden...

   Radera