onsdag 5 mars 2014

Bangla is back!

Jag kan meddela församlingen att Cecilia har bestämt sej. Det blir romantik på framsidan av min lilla lya och rost på baksidan. Tänk så bra att slippa välja!


Annars har det varit mycket på gång. Jag har tvättat och städat och jag har tömt en gammal brudkista på sitt innehåll. Brudkistan ska till Gnesta för renovering på fredag. Sen har jag planterat några pensér till trappen och placerat ut min nya fina lykta. Jag har också möblerat om lite i vardagsrummet för att fylla platsen där kistan stod förut. Det kunde kanske ha sett ut som det gjorde, men eftersom mina kollegor kommer på tisdagkväll vill jag gärna ha lite fint. På den tomma platsen satte jag två fantastiskt fina konlampor från Bangladesh. Det blev bra och för att kolla in det lite bättre fick jag för mej att tända lamporna mitt på dagen och i med kontakten och PANG sa det och jag stod med bara sladden i näven. Kontakten blev kvar i grenuttaget. Ja, van från Bangladesh är jag ju vid PANG i elsladdar så jag behöll lugnet och var tacksam för att det var mitt på dagen och tämligen ljust fast typ alla proppar på Trangången 19 gick åt skogen. Som jag inte hade nog att göra ändå idag var det bara att trampa iväg till affären för att införskaffa nya proppar. Ironiskt var också att när jag var i huset i tisdags städade jag ur städskåpet och hittade massor av proppar som jag packade iordning för att ta hit, och inte var dom här inte när jag behövde dom?!

Nästa vecka vet i varje fall jag vad jag ska göra, jag ska ringa en elfirma och fråga vad dom ska ha för att byta elen i alla livfarliga bangla lampor innan jag sätter eld på hela stan!

Nu blir det stressigt några dagar....hörs nog på lördag igen. Ha det gott alla och till mina kollega Tina som är hemma och har ont i ryggen kan jag säga: Krya på dej! Kram!

2 kommentarer: