lördag 29 mars 2014

Hejsan, hejsan!

Dagarna går fort! Jag har hunnit jobba onsdag- och torsdagnatt och inlett långledigheten sen sist. Nu har jag tio lediga dagar framför mej om ingen ringer och ber mej ta en extranatt.

Annars jobbar jag på med uteplatsen. Grusningen är klar och de flesta gamla cementplattorna är körda antingen till soptippen eller till mamma och pappas kolonistuga. Nu återstår bara det roliga! Designa och plantera i rabatterna! :)

Jobbar också på med huset! Det ligger nu ute på hemnet och ska visas nästa söndag för första gången var det planerat. Igår ringde dock mäklaren och sa att två familjer var intresserade av att komma på en tidigare visning och redan på måndag, i övermorgon alltså, kommer de för att titta på huset. Jag som trodde jag hade en hel vecka på mej att förbereda huset för visningarna fick en himla "sprutt". Igår gjorde jag färdigt i trädgården och påbörjade städningen. Idag har städningen blivit klar och snälla Hanna och Patrik kom och hjälpte mej med att få de sista sakerna till soptippen, vår 15 år gamla "tjocktv", som inte ens Öppen Hand ville ha och så den jädrans lottmaskinen som vi var tvungna att vara tre att lyfta. Tack för hjälpen Hanna och Patrik!

Först fick jag panik av de tidiga extravisningarna, men nu kan jag bara konstatera att det känns skönt. Det gick fort att bli klar med allt som annars säkert hade tagit hela veckan. Nu har jag hela långa långledgheten fri att göra roligare saker! :)

Kram!

5 kommentarer:

 1. JA men va roligt att folk till och med vill komma tidigare på visning.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Ibland är det skönt och bra med kniven på strupen för då blir det verkligen gjort :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är helt klart alldeles sant! :)

   Radera
 3. Ja verkligen, tur det går snabbt till v 16 :)

  SvaraRadera