måndag 24 mars 2014

Hej bloggen!

Jobbarhelgen är gjord och det har gått bra även fast jag varit ovanligt trött. Det är för mycket som far runt i huvudet just nu för att jag ska kunna sova riktigt bra. Idag var jag dessutom tvungen att åka direkt från nattjobbet till huset för att invänta Öppen Hand som skulle komma och hämta resterande grejor i huset. Eller tvungen är nog fel ord, för jag har fått så många erbjudande om hjälp så jag får faktiskt skylla mej själv som tackat nej. Allt gick i varje fall bra och redan vid tio var jag hemma på Trangången för att äta lite frukost innan jag gick och la mej och sov till två. :)

När jag vaknat till lite satte jag igång med projekt "uteplats framsida". Tokfula plattor ska väck och ersättas med grus och rabatter.


Mitt i allt kom Hanna på en kopp kaffe och under tiden vi fikade bestämde vi oss för att äntligen bära över ett skåp till Hanna och Patrik. Tur att det är nära och två hundra meter är lätt som en plätt att bära ett gammalt skåp för en stark mor med en lika stark dotter. Det allra roligaste är att skåpet blev så fint hos Hanna och Patrik och oss mej på Trangången blev det bättre plats och mer rymd utan skåpet som aldrig passat här. Alla väldigt nöjda och glada med andra ord.

Nähe, nu ett glas vin medan jag väntar på näst sista avsnittet av "Tjockare än vatten". Kram till er! :)

3 kommentarer: