måndag 17 november 2014

Rustar för tokigheter!

Grått, grått och grått! Gråvädret och tristessen måste brytas och då är väl tokigheter det bästa som finns! Idag är vi tre skiftarbetande kvinnor som bestämt oss för att grilla korv i hamnen. Det började egentligen med att en av oss beklagade att vi inte hunnit till hamnen under sommaren varpå jag svarade att det är väl inte för sent än. Och för sent är det aldrig, just nu jagas en engångsgrill för fullt! :)

Själv har jag ställt fram pepparkakor, ädelost och termosen där den varma glöggen så småningom ska hällas upp. Glögg och pepparkakor till efterrätt blir det nämligen!


Och nu........på med långkalsongerna och iväg på tokigheter! Grått ska med roligheter bekämpas! :)

Kram och kärlek!

4 kommentarer:

 1. Men så mysigt! Du har så rätt, man måste göra något kul mitt i det gråa, och grått-det har det verkligen varit idag! Så du jobbar natt precis som jag..och bor i 08-området också! :-)

  SvaraRadera
 2. Roligt att du hittat hit! Jobbar natt gör jag, men bor det gör jag i en lite mindre stad som heter Nyköping, ca 10 mil söder om Stockholm.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa det gillar jag. Man kan inte deppa ihop bara för att det är lite grått. Utan man får göra det bästa av situationen. Ni hade säkert en toppen utflykt.
   Ha en fin Tisdag oxå.

   Radera
  2. Trevligt men kallt! Men efter att ha läst din blogg förstår jag ju att det bara är bra för "fläsket" att frysa lite, korven förbrändes nog fortare än kvickt.......hihi!

   Radera