fredag 29 maj 2015

Hej och hopp!

Nu har det varit lagom med turf ett par dagar. Cyklar mot 10 000 tagna zoner och nu har jag bara 497 stycken kvar. :) Många kommer jag nog att ta i mitten på juni då jag bokat vandrahem i Huskvarna en natt. Det blev Huskvarna för att jag bott där i nästan tre år som ung och det vore kul att återse området där vi bodde när min äldsta dotter föddes. Såklart ska jag cykla hem några unika zoner också och på hemvägen tänkte jag också ta en tur över till Visingsö, 70 kronor för mej och cykeln för tur och retur med färjan är helt ok. Nu håller jag tummarna för att gamla bilen är på min sida och håller ihop till dess!

Och sen är det ju fredag också och här laddas det för fest i dagarna två. Ikväll blir det träff med kollegorna i gröngräset där det ska picnicas och skålas.....var kvällen slutar får vi väl se! Kommer jag upp på cykeln fram mot nattkröken är det inte alldeles omöjligt att det blir några zoner på hemvägen. Aja, man kan ju gå när man tar zoner också......så några stycken lär det nog bli!

Och imorgon ska hela tjocka släkten hjälpas åt att festa upp mormors pengar. Näe, skämt åsido....så här är det! Min mormor dog tidigt i våras, ni som följer mej minns nog det. Min mormor älskade kolonin och många av hennes jämna födelsedagar har firats på festplatsen där. Nu har mormors barn bestämt att mormor så att säga så här i efterhand ska få bjuda oss allihop, 38 personer, på ett hejdundrade kalas med trerätters middag, lekar och annat skoj.

Skål på er! Kram och kärlek!

12 kommentarer:

 1. Det lär bli en riktigt härlig festhelg gör dig! Kul, speciellt iden med att festa upp din mormors pengar:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker vi om......och det gör nog mormor också! Hon älskade kalas!

   Radera
 2. Härligt att ni firar i hennes minne! :) Låter som en härlig fest!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror det kommer att bli jättetrevligt! :)

   Radera
 3. Kul med resan över till Visingsö, det är ju så fint där :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara varit där en gång, och det var när vi var på skolresa någon gång i mellanstadiet. Det ska bli jättekul att återse ön. :)

   Radera
 4. Ni gör helt rätt i att fira hennes minne;-)
  Visingsö är ju mysigt var dock många år sedan jag var där.
  Ha det bra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev ett trevligt kalas med lekar och god mat! :)

   Radera
 5. Ett helt underbart sätt att fira mormor!
  Hoppas du fick några nya turfingzoner, kanske klokt att ta dem per fot fredag kväll!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. På fredagkvällen blev det raka vägen hem, jag var helt slut efter "picnickandet". Skäktkalaset var lite lugnare så då blev det några zoner på hemvägen!
   Ha det bra du med!

   Radera
 6. Tack för cyberkramen! Du har ju nyligen varit med om samma sak. Tycker ni gör helt rätt i att ha en dunderfest! Det skulle hon nog ha gillat :)
  Visingsö är jättevackert! Finns små leder man kan cykla/vandra runt på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns 17 turfzoner utspridda över hal ön, om jag tar alla lär jag verkligen få se hela ön......det ser jag fram emot!
   Ha det fint!

   Radera