torsdag 27 augusti 2015

Det är gott att leva!

Sen jag kom hem har jag hunnit med mycket. Efter en trevlig kväll i Eskilstuna begav jag mej hemåt rätt skapligt på förmiddagen. Innan jag åkte hemåt var jag bara tvungen att cykla hem några zoner i Eskilstuna som jag ännu inte tagit. När jag kom hem satte jag igång att förbereda middagen för Hanna skulle komma. Det blev fransk lax med kokt potatis och blåbärspaj till efterrätt. Vi hade en väldigt trevlig kväll! :)

Igår blev det kolonin hela dagen. Hallonhäcken är klippt och fyra rader jordgubbsplantor är uppgrävda och fraktade till komposten. Nu återstår att plantera de nya tillvaratagna jordgubbsplantorna i snygga rader. På vägen till och från kolonin blev det också en hel del turf, så skönt att trampa igång kroppen igen. Och på kvällen blev det sushi med Hanna och Elin. :)

Idag blir det lunch med Elin, lite fix inför helgen då jag får besök och ytterligare en rejäl turfrunda. Det är så jädrans gott att leva!

Har några bilder kvar att visa från vår Norrlandsresa. Vi gjorde ett besök vid Hällingsåfallet som är 40 meter högt och forsar ner i Sveriges längsta kanjon. Platsen var så mäktig att jag blev yr i huvudet, särskilt när jag stod på bron över fallet.


Över kanjonen bildades regnbågar. Vi såg bara en, men står solen rätt ska man visst kunna se fler.Kram och kärlek!

22 kommentarer:

 1. Oj! Rena sagobilder. Jag tycker det känns som ett sug när man står högt uppe och tittar ner. Inte för att jag skulle våga hoppa men bara känslan av att dras ner är läskig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo nog var det lite läskigt där på bron med allt framrusande vatten under.

   Radera
 2. Vilka fantastiska foton! Jag förstår precis hur det suger när man står där uppe, svindlande läskigt och läckert på samma gång.

  SvaraRadera
 3. Då har du varit upptagen med bara roliga saker. Jättekul!
  Å dina bilder från forsen är otroligt mäktiga. Är impad faktiskt:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Forsen impade på mej! Tänk så mycket häftigt det finns i våra skogar. Det finns säkert många såna platser som ligger för otillgängligt till för de flesta, men hit var det lätt att ta sej.

   Radera
 4. Vilken häftig miljö, skulle aldrig vågat gå över bron, har en grym svindel... :) ha en fin kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inga större problem med svindel. Här var det vattnet som rusade fram som gav mej en känsla av att jag bara skulle följa med, 40 meter ner i ravinen.......riktigt läskigt!

   Radera
 5. Det är verkligen fart på dig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, har en väldig energi efter Norrlandsresan! :)

   Radera
 6. Häftigt, man behöver inte lämna Sverige för att uppleva saker.

  SvaraRadera
 7. Vilka magiska bilder!
  Ja Norrland har en del att bjuda på, mer än vad man tror faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns verkligen mycket att se! Hoppas på att kunna återvända många gånger....

   Radera
 8. Vad härligt att läsa om någon som är så glad för livet. Undra om jag vågat att stå där du stod. Det blev fina bilder. Trevlig helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag stod där tänkte jag på dem som byggt bron. En fantastiskt insatts för att "vanligt" folk ska kunna besöka denna vackra plats.
   Kram

   Radera
 9. Fina bilder från fallet, jag var där och fotograferade för 2 år sedan, rent magiskt att få uppleva det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det var ett riktigt häftig ställe! :)

   Radera
 10. Full rulle :) Nästan alltid! :)
  Imponerande vattenfall - blir nästan yr av att se hur högt upp fotot är taget!
  Önskar dig en fin helg!

  SvaraRadera
 11. Hu där skulle man inte vilja trilla ner... Så vackert!!
  Härligt att du njuter av livet och har fullt upp med turf, kolonin och familjen! Precis som det ska vara. Fortsätt så!! Kram

  SvaraRadera
 12. Jag blir så glad över att få läsa inlägg som det här! Visst ska det vara gott att leva och kunna se hur bra man har det! Läcker regnbåge i vattenfallet!

  SvaraRadera