torsdag 20 augusti 2015

Vackert!

Dagens inlägg måste jag börja med att visa lite bilder från Wilhelmina, som var en väldigt vacker liten stad. När vi igår eftermiddag anlände checkade vi först in på vandrarhemmet Kyrkstaden som var jättefint.

På eftermiddagen besökte vi en fors strax utanför centrum och på kvällen tog jag en kort promenad upp till kyrkan i Wilhelmina. Den var så vacker i kvällssolen.


Idag lämnade vi Wilhelmina tidigt för att få gott om tid att åka över Stekenjokk. Det tog ett tag att ta sej dit för det blev många stopp på vägen, det första strax utanför Wilhelmina där Malgomaj låg spegelblank.


Färden fortsatte längs Blåvägen och snart fick vi se den första snöklädda toppen.


Ger upp för idag. Nedladdningen av bilderna tar en väldig tid här på vandrarhemmet i Björkvattnet, 2 mil utanför Gäddede. Men ett "klent" internet gör verkligen ingenting när man kan ta sej ett kvällsdopp på en sån här magisk plats.


På återseende! Kram och kärlek!

6 kommentarer:

 1. Kan bara hålla med, det var vackert :)

  SvaraRadera
 2. Ja, internet i Norrland är ungefär som wifi i Spanien ser jag. Men du lyckades ju perfekt. Å dina bilder är så himla bra att jag tycker att du bör förstora upp dom till 800 px. Då slipper man som tittare att klicka på dom för att se detaljer.

  Men det kan du göra när du kommer hem igen. Nu ska du bara njuta för fullt:-)

  SvaraRadera
 3. Vilka foton! Så vackert!
  Ja, vad är väl internet mot att få bada i en sådan idyll? :)

  SvaraRadera
 4. Va vackert och fridfullt det ser ut, ha en fortsatt trevlig semester :)

  SvaraRadera
 5. Norrland är vackert på många sätt. Det var länge sedan jag var i Wilhelmina. Fina minnen du kommer att få med dig från resan.

  SvaraRadera
 6. Jag har en väninna från Wilhelmina, nu börjar jag förstå vad det är hon talar om ...

  SvaraRadera