lördag 8 augusti 2015

Eskilstuna igen

Efter två något tuffa nätter på patrullen i början på veckan bar det i torsdags av mot Eskilstuna igen för att turfa hem några unika zoner och träffa grabben med stort G.

Zonerna jag var ute efter låg i Borsökna och Hällbybrunn och för att slippa cykla så långt i "onödan" bestämde jag mej för att ställa bilen nära badet i Borsökna och utgå därifrån. Efter mycket om och men och med lite hjälp lyckades jag hitta parkering vid Monas kiosk i Borsökna. Cykeln lastades ur bilen och sen bar det av mot Hällbybrunn för att ta de zonerna. Förutom lite vimsande hit och dit gick det bra. Därefter skulle zonerna i Borsökna tas, vattenzonen sparade jag till sist. När jag tog en liten paus på stranden för att torka efter badet fick jag en stunds sällskap av en annan turfare som hade vägarna förbi.....trevligt!


Sen bar det av mot Eskilstuna för en trevlig middag. :)

Dagen efter fick jag veta att det fanns ytterligare en vattenzon att ta i Eskilstuna kommun, Mälarbaden. Jag älskar att bada och när jag dessutom fick erbjudande om både skjuts och trevligt sällskap nappade jag direkt. När vi kom fram till badet smet jag in på en uppställd handikapptoalett för att byta om. Inget lås på dörren fanns att hitta så jag tog en "rövare" och klädde snabbt som blixten av mej. När jag fått på mej bikinibrallorna for dörren upp och där stod jag plötsligt öga mot öga med en vilt främmande karl. Jag vet faktiskt inte vem av oss som skrek högst, men högt skrek vi i varje fall. När jag kom ut kändes det som hela badplatsen flinade och mest flinade nog den okände, som hör och häpna fortfarande stod kvar utanför dörren, och grabben med stort G som suttit en bit ifrån och betraktat hela spektaklet......"Var du helt näck, eller?".

Resten av badandet och tagandet av vattenzonen gick bra för utom då att en närgången and höll på att skrämma ihjäl mej med att nafsa i mina bikinibrallor bakom ryggen på mej. Mälarbaden har nog sällan skådat en så högljudd kvinna! ;)


Efter en trevlig lunch bar det sen av hemåt Nyköping igen för en trenättershelg med patrullen. En gjord.....två kvar!

Ha en skön lördagkväll! Kram och kärlek!

8 kommentarer:

 1. Jaså var det det du höll på med när jag såg dig på kartan vid Mälarbadet. ;)

  SvaraRadera
 2. Det är livat kring vår turfande bloggerska :) Roligt!

  SvaraRadera
 3. Haha, du bjöd på kvällens skratt genom att berätta om skrikandet på badet :)

  SvaraRadera
 4. Ha! Vilken spännande stad Eskilstuna måste vara!!! :-)

  SvaraRadera
 5. Ha ha, sånt händer man får bjuda på det :)

  SvaraRadera
 6. Ja, dig lär de nog sent glömma där. Med lite tur är du med i lokalblaskan;-)

  Å jag vågar inte end fråga hur varmt/kallt vattnet var som du hoppade i;-)

  SvaraRadera
 7. Haha! Bra när man kan roa andra :) Kul att turfa i lite nya trakter. Ha en skön vecka! Kram

  SvaraRadera