torsdag 13 augusti 2015

Tack för alla gratulationer!

Som sagt, jättemycket tack för alla gratulationerna här på bloggen!! :)

Jag har verkligen haft en fantastisk födelsedag! Först måndagen ihop med familjen och sen tisdagskvällen som tillbringades i Eskilstuna ihop med grabben med stort G. Där fick jag en riktig "mitt i prick" födelsedagspresent, en liten grej man kan sätta på sina nycklar (heller andra saker man brukar tappa bort) som börjar pipa om man visslar på den. Perfekt för virriga Cecilia.....om jag nu bara kan lära mej vissla! :)

Efter en härlig kväll i Eskilstuna var det bara att kliva upp tidigt på onsdagen för att bege sej hemåt igen. På brandstationen väntade chefen och ett medarbetarsamtal klockan tio på morgonen.....jag fick ingen skäll alls! :) Sen blev det en liten tupplur, trevlig middag hos Elin och Niklas och sen jobb igen.

Och nu är det torsdag och en natt återstår med patrullen innan en sju veckor låååååång semester börjar....det enda jag kommer att sakna är kollegorna och kanske särskilt Micke som har varit en toppen vikarie för min ordinarie kollega. Tack för den här sommaren Micke! :)

Och imorgon ska väskan från Eskilstuna packas upp och sen ska den packas igen för på lördagmorgon bär det av mot Norrland med mamma och pappa i tio dagar. Fytusingen vad jag har det bra!!

Massor av kram och kärlek!


8 kommentarer:

 1. Underbart att känna så, att man har det bra! Då önskar jag dig en trevlig semester, 7 veckor låter härligt och du får mycket tid att turfa!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Underbart att känna så, att man har det bra! Då önskar jag dig en trevlig semester, 7 veckor låter härligt och du får mycket tid att turfa!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Försenat Grattis! Så skönt att du har en lång ledighet framför dig. Njut!

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt glädeinlägg! Å vilken perfekt och positiv början på hela sju veckors ledighet. Underbart! Å du verka ha tajmat din semester perfekt - åtminstone sol under hela den kommande helgen.

  Njut för fullt nu!

  SvaraRadera
 5. Födelsedag och inget skäll alls låter som en bra kombination :)

  SvaraRadera
 6. Grattis till dig i efterskott.
  Härligt med en stundande semester.
  Ha det gott och KRAM.

  SvaraRadera
 7. Grattis i efterskott :) 7 veckors semester, ja det låter helt underbart!

  SvaraRadera
 8. Fy tusingen vilket härligt inlägg! Grattis i efterskott!
  PS. Jag skulle också behöva något som jag kan vissla på. Jag är en riktig nyckelmarodör! :)

  SvaraRadera