fredag 20 november 2015

Sporadiska inlägg

Det är verkligen sådär med min skrivarlust just nu och jag kan inte ens komma på varför. Har suttit här och börjat på massor av inlägg som liksom har fastnat i halsen, eller kanske är "fastnat i fingertopparna" ett bättre uttryck när det handlar om att skriva...........och att prata är jag lika bra på som jag brukar. :)

Ja, bloggen får helt enkelt överleva på sporadiska inlägg ett tag! Här kommer i varje fall en bild från dagens lilla turfrunda, som blev något försenad. Jo, det var så här att för flera veckor sen började vår förening med ett nytt bokningssystem i tvättstugan. Det har inte varit några problem att logga in och boka tider hemifrån datorn och tid var bokad idag klockan sju. Jag var uppe redan sex för att komma igång och ut i tvättstugan for jag och möttes av en stängd och låst dörr. Någonstans i bakhuvudet visste jag ju att det så småningom skulle komma att behövas en tagg för att ta sej in i tvättstugan.......och tydligen hade det så småningom plötsligt kommit. Och där stod jag som vanligt med tvätt upp över öronen och en jobbarhelg som väntar.

Som tur är har jag den taggansvariga som facebookvän och kunde skicka en försiktigt förfrågan halv sju på morgonen om det möjligtvis skulle vara möjligt att hämta taggen hos honom innan han åkte till jobbet och vid halv åtta kom ett önskat mess "Nu är jag vaken!" och tvätten kunde hinnas med innan min tvättid var slut! Tack för att du redde upp situationen för ett riktigt klantarsle! En härlig turfrunda hann jag också med.....och här kommer nu bilden. Ha en riktigt fin helg allihop! Kram och kärlek!

26 kommentarer:

 1. Va skönt att det löste sig med tvätten, känner igen det där att skjuta upp saker ;)
  Lika som med bloggandet, sköt upp och sköt upp sedan så hade jag inte skrivit på en månad. Men nu tror jag att jag börjar på komma igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst är dt lätt att skjuta upp saker! Det här med tagen fick mej faktiskt att äntligen ringa och boka tid för däckbyte.......i sista minuten precis som vanligt!

   Radera
 2. Ohh, det är något jag uppskattar med hus, att inte behöva passa tvättider. Å andra sidan är det vi själva som måste se till att tvättmaskinen funkar, inte kul när den för nått år sedan pajjade strax före jul...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns nog för- och nackdelar med det mesta här i livet! Största nackdelen med tvättstuga att jag till slut brukar gå klädd i allt möjligt, det vill säga det som är rent! Hade jag inte kunnat tvätta idag hade jag nog fått gå naken imorgon! ;)

   Radera
 3. Hahaha! Kan inte låte bli att skratta åt ditt äventyr med taggen. För ett år sedan införde vår brf ett likadant system... Fast i mitt fall hade jag glömt ta ut tvätten i stället. Å jag har varken FB eller vänner där om man säger så. Alltså fick jag stå klockan sju en lördag morgon och vänta på den som skulle tvätta just vid den okristna tiden. Luky you säger jag bara å kul att du kunde tvätta och bli klar i tid;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :))) Tack för påminnelsen! Att glömma hämta tvätten innan min tvättid går ut hade nog säkert bilvit min nästa lilla fadäs annars!

   Radera
 4. Tur att det ordnade upp sig. Håller med Freja att det är skönt med egen tvättstuga, men nackdelen är helt klart att man själv får betala alla reparationer. Just nu är min torktumlare på upphällningen verkar det som. Får kanske bli en ny i julklapp? Trevlig helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. En torktumlare är en bra julklapp! Kanske inte så kul, men väldigt praktiskt!

   Radera
 5. Även hos mig blir det sporadiska inlägg, fast jag är nog på väg att sköta mig, känns så att blogglusten har återkommit en aning ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det år lite upp och ner med blogglusten, men egentligen är det väl så med allt när man tänker efter.

   Radera
 6. Skönt med taggade människor ;) ... i alla fall ibland!
  Sporadiskt bloggande är bra. Livet får ju komma först!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det tanken har slagit mej, att just livet tar en väldig massa plats just nu! :)

   Radera
 7. Blogglusten kommer och går. Det får man leva med. Bloggen är ju bara på kul, så det får inte bli en press. Tvätt är ju ett måste och jag är tacksam över att ha en egen tvättstuga i mitt lilla hus. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har rätt i att bloggandet ska vara kul, annars kan det lika gärna vara.

   Radera
 8. Kände på samma sätt idag, men det berodde nog på att jag var ute och röjde igår. Lusten kommer tillbaka, fin bild förresten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efter ett riktigt röj brukar man inte ha lust för så mycket! Hoppas du hade trevligt!

   Radera
 9. Alltid kul när du dyker upp i alla fall! :-)

  SvaraRadera
 10. Man kan inte alltid vara på tå! Det finns så mycket annat att göra än blogga, turfa exempelvis! Tycker mig känna igen hamnen här i staden!
  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 11. Man kan inte alltid vara på tå! Det finns så mycket annat att göra än blogga, turfa exempelvis! Tycker mig känna igen hamnen här i staden!
  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 12. Ibland tar lusten slut
  Ha det bra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är sant.......och rätt som det är, är den tillbaka igen! :)

   Radera
 13. Men skriv när du vill, ibland måste man pausa och göra annat. Just nu bloggar jag bara to-sö och tycker att det känns lagom.
  Vilken tur att det gick bra med tvätten, det är skillnad när man har egen maskin och inte måste passa tider på samma sätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är skönt med egen maskin. Vissa kläder använder jag mer och ibland känns det som de jämt ligger i tvättkorgen och väntar på nästa tvättid! Har man egen maskin kan man tvätta favoriterna lite oftare! :)

   Radera
 14. Så bra att det löste sig med tvätten. Och vilken kanonfin bild. Så härligt de måste ha haft det, de som fiskade där.
  Skriv bara när du har lust, det ska ju kännas kul och inget tvång. Jag är lite periodare och funderar på att ta en paus under julen, får se hur det blir. Har fått problem med höger handled och ju mer jag är inne och skriver ju ondare gör det... Behöver ju den till mitt jobb.
  Ta hand om dig! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, du om någon behöver verkligen handleden. Att göra kompressioner är jobbigt!
   Ha det bra! Kram

   Radera