fredag 27 november 2015

Äntligen fredag

Jag ägnar mej ofta åt prokrastinering....låter nästan lite snuskigt, men så är inte alls fallet. Nej, prokrastinering ägnar man sej åt när man skjuter upp saker och det är jag väldigt bra på! Så bra att det helt plötsligt dyker upp en sån här vecka där allt jag prokastinerat (heter det så månntro) plötsligt måste göras innan det blir alldeles försent.

Det har varit en helt galen och fantastisk vecka, full av må gott energi. Tandläkare utan hål, däckbyte på bilen där firman som hjälpte mej talade om att nästa år kommer de att vägra sätta på mina gamla sommardäck......men, men den dagen den sorgen, två bra möten på jobbet, 30 arbetstimmar med patrullen där dt känts att jag gör nytta för någon, ett mysigt dygn i Eskilstuna, seans, adventspyntning och fuskstädning, storhandling, turfrunda och en sak till som ni kommer att få höra om såsmåningom. :)

Nu ska jag fira fredag med att göra något jag knappt inte gjort på hela veckan....vila. Ha en riktigt fin helg! Kram och kärlek!

14 kommentarer:

 1. Det kan man kalla effektivitet, kom ihåg att vila i helgen.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Började med en Stockholmsresa, men det var vila det med! :)
   Kram

   Radera
 2. Det var en hel massa du fick gjort i veckan. Nu måste det väl vara ok att börja skjuta upp saker igen, tycker jag. Ha en skön helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut.......ända till det blir kris nästa gång! :)

   Radera
 3. Prokrastinering, det är en ovana många av oss känner till. I den här familjen är vi nöjda med att vi alla fall gör det på olika områden och peppar varandra i våra värsta stunder ;)
  Hoppas vilan var god ... om du faktiskt vilade ;)
  Önskar dig en fin lördag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att peppa varandra låter bra........mina ungar kallade det tjat när de var ungdomar.
   Ha en bra söndag!

   Radera
 4. Trots allt prokastinerande har du hunnit med en hel del under veckan och allt var positivt. Du har t o m hunnit med en seans ser jag. Spännande! Har aldrig upplevt en seans och vet inte ens om jag skulle våga.
  Hoppas helgen fortsätter i den positiva andan:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med om att det är lite läskigt att gå på seans. Det jag går på är en så kallad storseans och det är inte alltid jag får "besök" från andra sidan, men ibland händer dt riktigt spännande saker.
   Ha en fin söndag!

   Radera
 5. Seans, det låter spännande! Säger inte besökaren från andra sidan att du ska vila lite ibland?
  Hoppas du får en lugn och fin första Advent!

  SvaraRadera
 6. Det där med prokast... vad det nu hette låter som mitt varumärke.

  SvaraRadera
 7. Jag prokrastinerade hela dagen för att slippa göra räkningarna... Men, till sist gjorde jag dem ändå.

  SvaraRadera
 8. Ja ibland är det bättre att göra saker på en gång... men alltid lätt att skjuta upp. Låter ändå som en ok vecka och hoppas du fått vila ordentligt i helgen!! Kram och må så gott!

  SvaraRadera