fredag 10 juni 2016

Bloggvila?

Har så mycket att stå i hela tiden att jag funderar på att låta bloggen vila under sommaren, samtidigt som jag tycker det är synd eftersom det är på sommaren allt händer och de flesta fina bilder blir tagna. Aja, jag tänker vidare och så länge kommer i varje fall en kort uppdatering från den gångna veckan.

I fredagsmorse gick jag på långledighet och det var så skönt, kanske att jag kan få ordning på kalendern igen tänkte jag....men bättre har det inte blivit utan snarare tvärtom. :) I fredags lyckades jag i varje fall passa tvättiden och på lördagen bar det av till Eskilstuna för att hälsa på hos G och hans härliga ungar. Vi började med ett besök på Parken Zoo där jag trotsade min apfobi och gav mej in bland lemurerna som gick lösa......


....tack och lov höll dom sej lugna! :) På söndagen blev det en lång och härlig cykeltur i solen som sken så att man fick gå och gömma sej för att kunna instagramma....:)


Efter ett marknadsbesök och ett annat trevligt besök var det dags att åka hemåt igen på måndagskvällen. Resten av veckan har jag ägnat åt att försvara mina grönsaker på kolonin mot områdets alla kaniner......


Jag har legat i solstolen på uteplatsen och njutit av allt som blommar......Min skuggiga baksida kom till användning när jag fick Ellabesök.......:).....


Och nu är det dags att packa för snart bär det av mot Eskilstuna igen. Kram och kärlek!

16 kommentarer:

 1. Tiden går väldigt fort när det är sommar. Verkar som att någon sätter extra fart på alla klockor. Hoppas att du hinner njuta lite då och då, åtminstone från cykelsadeln!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, nog går klockan lite fortare på sommaren allt! Men lite njutning av både det ena och det andra slaget hinns nog med ändå...:)

   Radera
 2. Härligt att läsa att du inte haft en tråkig minut den gångna veckan. Det gäller ju att prioritera och om man har fullt upp, så ligger ju bloggen inte på första plats direkt. Förstår ditt dilemma!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr så är det nog så. Får göra som någon föreslog och göra lite anteckningar i kalendern och blogga i efterskott.....men då har man ju för länge sen glömt alla små roligheter, dom som sätter lite extra piff på allt! :)

   Radera
 3. Fullfart som vanligt och kul bild, ta det lugnt med bloggandet och skriv när du känner för det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det får nog bli så, ett inlägg lite då och då!

   Radera
 4. Bloggvila... Nu när det händer så mycket :) Ja dagarna är ju längre ;) Härliga bilder du bjuder på. Kaniner inte så roligt... Själv tampas jag med rådjur... Gjorde ett eget jordgubbsland... Måste skydda mina gubbar �� Tur du hade skugga �� Blogga i lagom takt nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rådjur är inte heller så kul att få på besök. Det verkar som det blir mer och mer av både rådjur och kaniner.

   Radera
 5. På sommaren är ju så skönt att bara njuta av allt :) Bloggar man inte på sommaren har man ju sedan alster för hela vintern ;) och internet lär ju finnas kvar ... och vi som läser, också!
  Önskar dig en fin helg - till att börja med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, så är det nog. Det verkar som intresset för alla sociala medier minskar på sommaren och det är ju egentligen väldigt sunt....man har tid och möjlighet att vara mer ute och att umgås istället. :)

   Radera
 6. Ja, jag funderar på att vara mer sporadisk med blogg i sommar. Jag råddar tre bloggar och dessutom facebook, instagram och twitter, både åt mig själv och åt min F!-avdelning. Kanske dags att avstå sociala medier ett tag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, hur orkar du! Själv har jag fullt upp med instagram och en blogg. Ibland kommer jag på mej själv med att kolla instagram 10 gånger i timmen.....helt sjukt egentligen!

   Radera
 7. Det är lite svårt att hinna med allt man vill under den varma årstiden. Det märks även om man är ledig varje dag. Man får nog välja ut det man helst vill göra och låta resten vänta. Trevlig helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, man får nog göra så. Är nästan sugen på att ta en paus från både turf, instagram och blogg i en månad....men jösses vilka abstinens jag skulle få.

   Radera
 8. Känner lite likadant. Hinner liksom inte med, eller rättare sagt prioriterar annat! Och skulle i och för sig hinna slänga in inlägg lite oftare men får så dåligt samvete när jag inte hinner in på andras bloggar också. Funderar på att bara köra söndag och måndag, helgbilden och tacksamheten och inget annat, då blir det ju lång vila emellan men jag behöver inte släppa det helt.
  Perfekt med skuggig altan till lilla Ella! Härligt att ni var på Parken Zoo, då är sista sörmländska zonen tagen då?

  SvaraRadera
 9. Man kan alltid skriva i efterhand, men nog är det bra att ha en dagbok till hands för de där speciella detaljerna som man annars glömmer. Jag måste komma ihåg att skriva dagbok på vår resa, inser jag!
  Är faktiskt himla nöjd med att jag inte har Instagram, inser att det skulle ta otroligt mycket tid i anspråk!

  SvaraRadera