onsdag 1 juni 2016

Sommarturf

Igår blev en riktigt härlig dag med massor av cykling. Jag började med att lasta av cykeln i Söderköping där jag nästan direkt begav mej mot Ramunderbergets fot, högst upp på berget finns nämligen en zon. Lite fundersam blev jag när trappen upp var avstängd för renovering. Aja, jag rundade grinden och genom att klättra bredvid trappen på vissa ställen gick det bra att ta sej upp ändå. Många gånger har jag suttit på Smultronstället i Söderköping och tittat upp mot utsiktsplatsen, tänk att det var en turfzon som behövdes för att jag skulle ta mej dit.


Efter att ha tagit alla zoner i centrum blev det en tur längs Göta Kanal. Där finns det inte många zoner, men allt det vackra väger med råge upp.Sen blev det några mil i bil igen. Jag hade fortfarande gott om tid, så jag tog en tur ner till Gryts skärgård där det finns tre zoner, Grytsbrygga var den finaste!


Sen lastades cykeln av i Valdermarsvik där det fanns lite fler zoner.......och en himla massa backar. Efter att jag gått vilse i en skog, hjälp ut fick jag av en annan turfare och åkt på ändan ner för ett berg var jag faktiskt tvungen att lämna några zoner otagna. Några bilder blev tagna i varje fall. :)

Jag hann precis hem till Nyköping igen för en dusch innan picknicken med jobbarkompisarna i det gröna. :)

Och nu återstår två nätter att jobba innan den ljuva långledigheten är här igen....

Kram och kärlek!

8 kommentarer:

 1. du har tur med både vyer och väder ser jag. Fina bilder.

  SvaraRadera
 2. Du tycks ha haft ljuvligt sommarväder under din turfingtur igår! Så vackert det är där du drar fram, kul att du fotar och bjuder på sköna bilder!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. NU har jag insett en stor fördel med ditt enorma turfing-intresse - du turistar i Sverige och kan se alla gudkorn irl. Suveränt egentligen.

  Otroligt fina bilder förresten:-)

  SvaraRadera
 4. Du är en riktig äventyrare. Tänk att så många spännande saker kan hända om man ger sig ut på en turfrunda! Vad mycket fint du får se på dina turer. Kram

  SvaraRadera
 5. Ser väldigt härligt ut! Och några roliga äventyr fick du som vanligt. Ha nu en riktigt skön ledighet!! Kul om G kommer till midsommar :) Kram

  SvaraRadera
 6. Nere vid Smultronstället har man ju stått ;) och tittat upp - menjag har aldrig, faktiskt, varit uppe och sett på utsikten. Nästa gång (om trappan är fixad) ska jag upp! :)
  Önskar dig en fin dag - och minst lika fin fortsättning på veckan!

  SvaraRadera
 7. Söderköping var vi i somras och besökte då bl.a utsiktsplatsen. Såååå fint det är där och efter Göta Kanal.
  Ha nu en fin avslutning på den här veckan som bara försvann. Kram

  SvaraRadera