söndag 12 juni 2016

Helgen

Helgen inleddes i fredags med firandet av en student. Det var en trevlig fest med god mat, det enda som fanns att klaga på var väl vädret då.....kallt och regnigt, men det rår ju ingen för.

På lördagen var vädret bättre och både G och jag bestämde oss för att ge oss ut och cykla. Jag hade en ny zon dryga milen utanför Eskilstuna som mål. För att nå den fick jag cykla längs en gammal banvall som gjorts iordning till cykel- och ridled. Det blev en riktigt fin cykeltur och en del påminde om den gamla järnvägen som gått där.På andra ställen var det bara vackert med alla blommor längs kanten på cykelbanan.


Sen var det bara hem för att fixa till sej och bege sej på 40-års kalas i Västerås. Det blev också en riktigt trevlig tillställning där vi hängde i klasar runt eldkorgar för att hålla värmen i den svenska sommarnatten.


Och nu är det söndag och jag är tillbaka i Eskilstuna igen......tror att det lutar åt en liten tupplur mitt på blanka eftermiddagen.

Kram och kärlek!

HELGBILDEN!

17 kommentarer:

 1. Hoppas tuppluren var god :)
  Låter som en trevlig helg! Sådana gillar vi!

  SvaraRadera
 2. Trevligt med cykeltur då får man se mycket trevligt längs vägen :) Verkar ha haft en kanon trevlig helg då är det skönt med en liten tupplur .Önskar en fortsatt trevlig söndags kväll

  SvaraRadera
 3. Förstår jag väl att du kan behöva en tupplur!

  SvaraRadera
 4. Vilken helg! Förstår att en tupplur sitter bra!
  Ha en skön söndagskväll!

  SvaraRadera
 5. Vilken helg! Förstår att en tupplur sitter bra!
  Ha en skön söndagskväll!

  SvaraRadera
 6. Japp lutningen uppåt är 8 promille så då fick du trampa lite extra även om lutningen inte var så stor. Ibland är det inte så dumt med en tupplur när man motionerat och varit ute.Ha en fin vecka.

  SvaraRadera
 7. Mysigt med studentfirande! Och fin cykeltur. Men visst har det varit kallt i helgen, väldigt kallt. Ska visst bli lite varmare i veckan igen, skönt. Ha en fin vecka! Kram

  SvaraRadera
 8. Roligt att de lämnat kvar/missat lite saker som påminner om det som var. Efter mycket luft är sömn bra

  SvaraRadera
 9. Låter som en riktigt trevlig helg för dig.Jag har en dotter som bor i Torshälla och jobbar på polisen i E-tuna.
  Ha en fin och skön vecka
  Kram Meta

  SvaraRadera
 10. Ser ut att vara en fin cykelväg det där och efter en trevlig helg är det skönt att vila lite.

  SvaraRadera
 11. Kul med både studentkalas och 40-årskalas på samma helg men jag förstår om du behöver en liten tupplur. Vad perfekt att göra om en gammal järnväg till cykelväg!

  SvaraRadera
 12. Tur att det inte syns på bilderna att det är svalt, det ser ut som en skön sommar! Smart med cykelvägen, jag blev sugen på en tur ut i det gröna istället för in till smågatstenen i Gamla Stan ...

  SvaraRadera
 13. Det var nog bra att du turfade, då kunde du ju trampa dig varm om man säger så. Å blommorna i dikeskanten är verkligen vackra.

  Å din sista bild för tankarna till et typiskt svenskt midsommarfirande;-)

  SvaraRadera
 14. Tupplurar kan man behöva, speciellt efter dina framfarter :)

  SvaraRadera
 15. Det var mycket trevligheter på en gång! Du får både motion och njuta av vårt vackra land samtidigt som du hittar en massa zoner. Ha det gott i sommarvädret! Kram

  SvaraRadera
 16. Fester är kul och då kan man stå ut med dåligt väder också. Eldkorgar verkar toppen.

  SvaraRadera
 17. Oj, jag tyckte först att det såg ut som att det brann på bordet, men det gjorde det ju inte som tur var!!! Önskar en fortsatt fin midsommarhelg!

  SvaraRadera