torsdag 29 maj 2014

Hej igen bloggen

Vi hade trevligt i Gävle, Elin och jag. Städningen gick lätt som en plätt eftersom Elin redan gjort det mesta. Efter några snurriga varv för att hitta in till återvinningenscentralen i Gävle gick det också bra att kasta sopor. På måndagkvällen gjorde vi också ett trevligt restaurang besök......


...och på tisdagen kostade vi på oss en långpromenad i vackra Boulognerskogen, en park i centrala Gävle.


Trots Elins något negativa inställning till mammas nya fritidssysselsättning passade jag på att "turfa" lite också. ;)

På onsdagen travade Elin iväg till skolan för att göra det sista provet för hela utbildningen medan jag gick för att få en lyxig fotbehandling med pedikyr, peeling och massage. Vid elva var vi rätt nöjda och belåtna båda två, Elin för att hon nu klarat tre års högskolestudier till sjuksköterska utan att missa en enda tenta, helt fantastiskt. Jättemycket grattis till dej!! Och tack så mycket för skönt fotspa!


Efter 28 mil och lite köande genom Stockholm var det sen bara att bege sej mot brandstation för en natt med nattpatrullen. Och nu är det bara en natt kvar, sedan långledigt med en tur Norrland inplanerad!!! :)

Hej på er!

2 kommentarer:

  1. Ja tänk att Elin är klar nu, känns som det var nyligen hon började. Verkar som ni haft några bra dagar och hoppas er Norrlandsresa blir bra.
    Jobba lugnt!!! KRAM

    SvaraRadera
  2. Hej Anne! Ja visst går tiden fort!! Hoppas solen återvänder och ni får en riktigt bra helg! Kram

    SvaraRadera