tisdag 6 maj 2014

Turfar runt!

Min nya I-phone kommer att bli mitt fördärv. ;) Jag är inte så mycket för att spela spel och sånt, men nu har jag åkt dit ordentligt på ett spel som heter turf. För er som inte vet kan jag beskriva spelet lite snabbt. Först skaffar du dej en turfidentitet och med hjälp av gps:n i telefonen rör du dej sen runt och "tar" zoner som är rödmarkerade fält på kartan. I varje zon måste du stanna en liten stund för att zonen ska bli din. Varje zon ger poäng och mest poäng vinner förstås! Vi är rätt många som tampas här i stan och på kartan på gps:n ser du dina motståndare som röda gubbar yra endera hit och endera dit. Ser du någon som ser helt galen ut och cyklar som en tok håll dej undan...turfar har nämligen bara ett mål sikte och det är nästa zon!

Lite annat har jag hunnit också. Jobbat helgen då förstås, kaffe med Elin på Trangången på lördageftermiddagen och middag med Elin och Hanna hos Elin på söndageftermiddagen. :) Jag har också hunnit köpa en alldeles underbar soffgrupp till altanen på Mio. Jag har funderat länge och tittat mycket, men idag dök den bara upp, gruppen jag ville ha. Varken Mio eller centrallagret hade någon grupp kvar, men jag hade sån tur att jag fick köpa visningsgruppen till nedsatt pris och det tackade jag ju inte nej till. På fredageftermiddagen kommer leveransen!

Sen har jag turfat och turfat och turfat....... Idag var det nog bara tur att batteriet i telefonen tog slut så jag var tvungen att bege mej hemåt alldeles stelfrusen. Jag gick direkt och satte på föreningens bastu och snart är det dags att gå dit en sväng. Men först ska pelargonerna in, dom fryser nog dom med. Värmande kram till er!


Ett rådjur vid en av Nyköpings vackraste turfzoner, Tjuvholmen. Blev sittande där igår så både "turftanten" och "turfmorfar" gick om mej...men det gör inte så mycket! :-))


8 kommentarer:

 1. Är lätt att fastna med spelen, har mina egna favoriter. Skickar en värmande kram härifrån kylan!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och idag var vädret ännu värre!! Bara att bädda ner sej med en god bok! Ha en bra dag fast du måste ut! Kram

   Radera
 2. Ja du är duktig på turfandet tur vi är långlediga snart. :)

  SvaraRadera
 3. Vilken fin bild

  SvaraRadera
 4. Ja då ska det turfas runt och hängas i nya soffgruppen!! Och promeneras på Stendörren förstås!! :)

  SvaraRadera
 5. Du hinner i alla fall upptäcka fotomotiv som rådjur när du turfar, så det kanske inte är så tokfarligt att möta just dig. ;)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Roligt att läsa din blogg. Både den här och "banglacissi". Du är duktig på att skriva!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej du! Såg din kommentar nu! Kul att du gillar bloggen!! Ses vid någon zon nån gång! :)

   Radera