onsdag 9 september 2015

Hej bloggen!

Turfrundan i Östergötland igår blev en go´ runda. Jag satsade in mej på Linköping och tog knappa 100 nya zoner där. Faktiskt blev det inget bad här, däremot cyklade jag slut på batteriet i mobilen någonstans i Linköping utan att veta vad som var fram och tillbaka och åt vilket håll SAAB Arena låg där jag parkerat bilen. Tack och lov hade jag ett stort extra batteri med, så jag till slut kunde få igång mobilen igen så jag hittade bilen. Hade knappt tid att ta kort ens en gång......här fanns det i varje fall en turfzon efter en lång uppförsbacke.


På vägen hem var mobilen pigg och jag tog ett stopp i Kolmården för att ta zonerna där. Bara 12 stycken men ack så tungcyklade.

Och idag har jag fått se en av mitt livs absolut bästa bilder, ultraljudsbilden på mitt ännu ofödda barnbarn, Hannas och Patriks bebis som kommer att födas någonstans i början på februari. Det kommer att bli en glädjens dag för många när det nya lilla livet kommer till världen. :)

Jag har också sett till att mitt horoskop gått i uppfyllelse.... de nya jordgubbsplantorna skulle planteras, men eftersom det dagen till ära med semester och allt blev ett glas vin redan till lunch beslutade jag att skjuta upp arbetet eftersom jag var rädd att de nya raderna med jordgubbar skulle bli en smula krokiga.


Istället blev det en hel massa go´ mat och trevligt umgänge med familjen........och två dagar till har det varit alldeles förskräckligt gott att leva. Kram och kärlek!

16 kommentarer:

 1. Då låter alltid så pigg och entusiastisk. Livet leker för dom med rätt attityd eller hur :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, lite kan man nog åtminstone påverka själv! :)

   Radera
 2. Verkar bli en hel del cyklande för din del, men bra att veta vart norr och söder är också ;)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det är nog det! När mobilen dog hade jag verkligen ingen aning om var jag var. Tänkte att jag nog skulle få göra som förr och fråga mej fram innan jag fick igång mobilen igen.

   Radera
 3. :) Ett inlägg fullt av energi och glädje! Så härligt! Hoppas det smittar av sig lite bara genom att läsa ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vore väl roligt att kunna smitta någon med gladbaciller! :)

   Radera
 4. Fint å lese om turen din.
  Og SÅ spennande det er å vente på eit lite barnebarn !!!
  Fantastisk.

  Ha ein fin dag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli så roligt att få ett litet barnbarn! Ser dotterns mage växa för varje dag och väntar med spänning på februari.
   Ha en fin dag du med!

   Radera
 5. Fint å lese om turen din.
  Og SÅ spennande det er å vente på eit lite barnebarn !!!
  Fantastisk.

  Ha ein fin dag

  SvaraRadera
 6. Barnbarn! Så stort! Ofattbart, svindlande magiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var många ord, som passar precis! :)

   Radera
 7. Här kan jag bara säga grattis till turfzonerna, grattis till barnbarnet och grattis till att plantraden kommer att bli rak:-)

  SvaraRadera
 8. Oj så många turfzoner du klarade! Bra jobbat. Vi har också fått se ultraljudsbild, visst är det fantastiskt!!! Samtidigt som vi glädjer oss åt att dottern både väntar barn och flyttar hem så känns allt bara nattsvart just nu. Min syster ligger i respirator och vi har fått beskedet att antingen dör hon av sig själv, eller om hon vaknar blir hon ett kolli. I tisdags fick hon beskedet att cancern inte kommit tillbaka och på onsdagen stannade hjärtat. Har liksom inte fattat det ännu...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så tråkigt Mia, jag tänker på er! Stor kram

   Radera
  2. Så tråkigt Mia, jag tänker på er! Stor kram

   Radera