onsdag 23 september 2015

Snorig

Jag har fått några frågor om filmen igår och jag måste nog påstå att det var en riktig må gott film, även fast tårarna rann både nu och då. Tyckte man om ettan "Så som i himmelen" tycker man säkert om den här också som går i samma stil. Roligt var det också att möta gamla bekanta och prata några ord. Vi gratulerade också varann för vi kommer att få vårt första barnbarn nästan samtidigt. :)

Innan bion visades också trailers för nya filmer och jag fastnade direkt för en av de kommande svenska filmerna med premiär den 25:ende september. Biljetter är bokade i Eskilstuna på måndag! :)


Annars snorar jag på och trampar vidare i livet. Ikväll väntar första jobbnatten efter semestern, men först ska vi på storseans. Lite orolig är jag allt, för jag glömde ställa in morfars spade i förgår. ;)

Kram och kärlek!

15 kommentarer:

 1. Jag gillade inte den första, så då är nog inte tvåan nått för mig heller...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förmodligen inte! Jag tycker dom är bra, fast naturligtvis är ju livet lite mer komplicerat och relationer lite mer besvärliga i verkliga livet.

   Radera
 2. Kul, jag gillar svenska filmer bäst, den där ska jag se.
  Sv: Jo jag sov helt ok förra natten, tack och lov. Är trött nu också så det blir nog inga problem i natt heller :) sov gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också svenskt, hoppas kunna följa den nya svenska serien Modus! Jag ska snart hem och sova efter jobbarnatten och det ska bli skönt!

   Radera
  2. Jag gillar också svenskt, hoppas kunna följa den nya svenska serien Modus! Jag ska snart hem och sova efter jobbarnatten och det ska bli skönt!

   Radera
 3. Jag har ju lite förkärlek till Svenska filmer, känns som att jag kan ha något att se på i höst :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag absolut att det du har!

   Radera
 4. Kul när en film är så bra som man önskar :) och de blir ju än lite bättre när man ser dem tillsammans med någon så man kan prata lite om dem också.
  Storseans? det låter spännande :) hoppas du inte får skäll pga spaden nu då ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Storseansen gick bra och det blev bara beröm från andra sidan! :)

   Radera
 5. Jag såg trailern, skall nog också se filmen, verkar kul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, den verkar jättekul! Rapport kommer på tisdagkväll, för på måndag kväll kommer jag nog att vara upptagen. :)

   Radera
 6. Kul att se att din blogg lever och frodas. Själv har jag just återvänt till cybervärlden efter att ha vistats på heltid i den analoga världen några månader. Några biobesök har det inte blivit ännu. Jag får väl ta det lite gradvis. Tycker just nu att en 42 tums TV känns som en storbildsskärm, men vet ju att man ganska snart vänjer sig. Önskar dina luftvägar ett snart tillfrisknande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen tillbaka till cybervärlden! Du får ta några veckor med tillväjning så du inte får en chock!

   Radera
 7. Du oh jag har då lite olika smak vad gäller filmer. Tur att det finns nå't för oss alla och att vi är olika = positivt!

  Synd att du fortfarande är snorig och måste börja jobba igen. Men med tanke på vädret är det kanske lika bra det - att börja återgå till arbetet alltså;-) Åsså kan du ju alltid vara generös och dela med dig till kollegan;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu blir jag allt lite nyfiken på din filmsmak, kan inte komma ihåg att jag läste något om det på din blogg?!
   Jo, har jag delat med mej, så har jag nog tyvärr gjort det till många, både vikarier och gamla. Hoppas på att den period då man smittar som värst redan var över.
   Ha en bra helg!

   Radera