lördag 17 oktober 2015

Långledighet med lyxstart! :)

Efter en riktigt intensiv jobbarperiod är nu långledigheten här igen. Jag inledde den igår kväll på en av stans finaste restauranger Bernhard Kök Å Deli med mina två döttrar.


Det blev ingen billig kväll, men jag måste säga att smakupplevelsen gjorde besöket värt varenda krona. :) Jag började med pilgrimsmussla med gröna ärtor, fänkål, smör, ölkokt lök & wasabiemulsion. Till varmrätt blev det piggvar med ostronemulsion, bönor, brynt smör & puré på pumpa.


En kväll med fantastisk mat och väldigt trevligt sällskap, ingen dålig start på ledigheten.

Och idag tvättas och packas det, för imorgon bär det iväg igen. Jag börjar med en mellanlandning i Eskilstuna. Till kvällen är hotell bokat i Kumla och där ska det cyklas till måndag eftermiddag då det åter bär av mot Eskilstuna. :)

Långledigheter är verkligen inte fyskam!! Kram på er!

6 kommentarer:

 1. Men det är väl tur att du tjänar så bra då Cissi, eller hur :)
  Ha det så gott! Kram Cattis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha......ja, det är tur det!! ;)
   Ha det så bra du med! Kram

   Radera
 2. Långledigheter som bjuder på en sådan start är helt perfekta! Å maten - yummie, yummie!

  Å maten är helt i min smak. Jag menar - man får vad man betalar för. Dessutom brukar jag säga - you deserve it, because you are worth it (l'Oréal slogan). Å det är du - värd det alltså:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maten var så god, lägger din slogan på minnet och ser till att gå dit igen! :)

   Radera
 3. Lina och Patrik är ju så himla duktiga! Kul att det går så bra för dem. Jag hade Lina som mentor när jag startade upp mitt företag.
  Ha en riktigt skön helg!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Egentligen hade vi tänkt gå till Ät, som drivs av samma personer, men det var fullbokat. Det var mycket folk på Bernard också, så det går nog verkligen bra för dem!
   Ha en skön söndag i det fina höstvädret! Kram

   Radera