torsdag 29 oktober 2015

Semester igen

Ett trevligt 25-års kalas och några fler spännande jobbarnätter har passerat och som tur är blev jag inte tagen av polisen. I tisdagsnatt, fram på morgonsidan var vi på väg ut på en lång tur på landet. Framför oss körde tidningsbilen som svängde av för att leverera tidningen till en gård medan vi körde vidare. Snart hade vi en bil som hade bråttom bakom oss och eftersom jag vet att tidningsbilen brukar ha rätt bra fart ökade jag lite för att hålla undan till han eller hon skulle svänga av nästa gång. När jag var uppe i 20 kilometer i timmen över tillåten hastighet började plötsligt blåljus blinka bakom. Till min fasa upptäckte jag att jag försökt köra ifrån polisen!! Tack och lov hade de viktigare saker för sej än att stoppa nattpatrullare på uppdrag och körde bara om oss......puh!

Känns som fem arbetade nätter av sex får räcka för den här gången. Nu väntar en semesterhelg i Gävle. Tidigt imorgon bitti drar gamla Skodan, cykeln och jag till Gävle för massor av cykling och spa ihop med grabben med stort G. :) Bloggen får vila, men är ni "instagrammare" finns jag där under namnet canonturf.

Ha en riktigt skön helg! Kram och kärlek!


5 kommentarer:

 1. Åhh, biljakt! ;-) Vilken fin höstbild!

  SvaraRadera
 2. Synd att du inte hade cykeln, då hade dom aldrig hunnit ikapp dig:)

  SvaraRadera
 3. Spännande med en biljakt :) lite väl spännande kanske ;)
  Önskar dig en skön helg! Ska spana reda på dig på Insta!

  SvaraRadera
 4. Det går vilt till på nätterna tydligen! :)

  SvaraRadera
 5. Oj det kunde ha slutat illa! Tur att det inte gjorde det! Hoppas du haft en fantastisk helg. Canonbra namn du har på instagram ;) Har inte skaffat det ännu. Kram

  SvaraRadera