måndag 26 oktober 2015

Problem?!

Har suttit ikväll och försökt kommentera hos flera av mina bloggvänner. Jag har sen en tid tillbaka fått logga ut från mitt google konto för att kunna kommentera och nu funkar inte det eller. När jag ska bekräfta att jag inte är en robot genom att kryssa i olika bilder ser jag bara hälften av bilderna......och misslyckas naturligtvis!! :(

Är det fler som har problem, eller är det min dator som strular!? Om det är min dator som strular finns det möjligtvis någon som har en lösning på problemet?

Tack på förhand! Kram!

11 kommentarer:

 1. Jag har inga problem, men får mixtra lite fram och tillbaka med att scrolla när jag får upp de där fördömda bilderna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, fördömda bilder var rätt ord!!

   Radera
 2. Hmmm ... vilka bilder? Är jag skonad från något nytt eller har jag bara inte varit på de "rätta" bloggplatserna ännu? :/
  Hoppas det löser sig - fort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bilder där man ska kryssa i de som hör ihop för att verifiera att man inte är en robot har dykt upp länge för mej......men nu krånglar det som sagt och faktiskt var det just hos dej idag.
   Nu vet du att jag försökt att kommentera i varje fall. Kram!

   Radera
 3. Åh vad jobbigt det är när det strular! Förut fick jag alltid verifiera med ett konstigt ord eller så men det var jättelänge sen. Hoppas det löser sig snabbt.
  Stort tack för grattis!!! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är länge sen för mej med....till för några veckor sen när det plötsligt dök upp igen.....hemskt retligt.
   Kram tillbaka!

   Radera
 4. Eftersom jag bloggar med ett WP system åker jag på det hela tiden, när jag går in på Blogger som är Googles bloggportal. Vad det handlar om är ett så kallat spamfilter. Det finns hemsidor som automatiskt lägger upp kommentarer och länkar upp sig själva. Det år rätt harmlösa saker och mest irriterande. Meningen är att man skall trycka på länken, när du kommer dit registreras besöket vilket höjer sidans värde när man säljer reklamplats på den.
  Med dom där bilderna så kan inte dom automatiska systemen komma in i ditt kommentarsfält. WP tar automatiskt bort sånt till skräpkorgen.
  Testa att peka med musen precis till höger om bilderna och scrolla samtidigt, det brukar fungera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för hjälpen KajsaLisa! :)

   Radera
 5. Pröva med att bara hoppa över allt det där och kommentera som vanligt. Det funkar för mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det har jag också provat men det fungerar inte. Att scrolla som KajsaLisa tipsade om har i varje fall fungerat några gånger!
   Tack för tipset i varje fall!

   Radera
 6. Jag tycker att Blogger (Google) har ett jobbigt och föråldrat system för att hindra spam. Man ska inte behöva gå igenom en hel serie av åtgärder för att lämna en bloggkommentar.

  SvaraRadera