tisdag 26 januari 2016

Hej bloggen

Så var det plötsligt sen tisdag kväll och inte hann jag vara med i vare sej fototriss eller helgbilden denna vecka. Däremot har jag hunnit en massa annat.

"Skrotningen" av gamla Skodan gick fint, ska kanske forska vidare lite där, träffen med G:s familj kändes så bra och eventet blev väldigt uppskattat och populärt, vann gjorde en turfare från Nyköping. Alla deltagare hittade också tillbaka in i värmen igen efter två timmars spring i skogen och det får nog ses som det viktigaste. :)


I söndags bar det av hemåt igen. Efter en hel vecka utan någon längre tur på cykeln var jag bara tvungen att ta ge mej ut det första jag gjorde. Det tog en stund att trampa igång benen, men sen var det så gudomligt skönt att få använda kroppen ordentligt igen och tömma huvudet på allt bilelände som legat där och malt. När jag kom tillbaka hem blev det en rejäl tupplur innan det bar av till brandstationen för en natt med patrullen.

Sen dess har det blivit lite vardagsbestyr gjorda, kurs på jobbet och en hel del cykling. Idag hanns det också med ett biobesök, "En man som heter Ove". Filmen rekommenderas varmt, glöm bara inte näsdukarna.

Nu får vi se om jag kan få till ett inlägg om dagen igen...... det är bra mycket roligare!

Kram och kärlek!

10 kommentarer:

 1. Hahaha! " I believe it when I see it" - dina dagliga inlägg alltså-)

  Men du har ju iaf haft en kul helg som varade tills nu;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska slå dej med häpnad BP!
   Ha det fint!

   Radera
 2. Trevligt med bra lediga dagar :) de behövs!
  Lite nyfiken på filmen, men den får nog vara tills jag kan se den hemma i soffan.
  Ser fram emot dina inlägg - även om de inte skulle komma varje dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det har varit några riktigt bra dagar! Och nu är det två jobbarnätter kvar och sen ska jag vara lååångledig! :)
   Ha det fint!

   Radera
 3. Alla pratar om den filmen så jag får väl ta mig i kragen och gå och se den. Jag förstår att helgen varit toppen. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag du ska göra! Det är en underbar film!

   Radera
 4. Va bra att helgen din vart så bra som den vart :)
  Ja den filmen har jag länge velat se, värre att få ihop det med tiden sin och biotiderna som är i den lilla ort jag bor i. Blir nog att man ser den över nätet när den kommer ut.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Under många år har jag inte gått på bio alls, utan väntat tills de släppts på dvd eller på nätet. Men nu har jag visst fått smak för bio! Kanske är det den nya biostaden med otroligt sköna stolar som fått mej att gå på massor av filmer under hösten och vintern.

   Radera
 5. Många som påpekar det där om näsdukar ... ska komma ihåg det när det är dags ...

  SvaraRadera
 6. Förstår att abstinensen kommer när du inte får cykla :) Ja visst var Ove-filmen bra!! Har både läst boken och sett teatern så tänkte först inte se bion, men glad att jag gjorde det. Och visst behövdes näsdukarna...

  SvaraRadera