onsdag 27 januari 2016

Snart låååångledig

Åtminstone idag slår jag BP med häpnad med inlägg två dagar i följd! :)

I morse startade jag dagen med tvättstugan och föreberedelser inför lunchen då Hanna skulle hälsa på. Ute steg graderna på termometern och solen sken så det stod härliga till. När jag hade något sånär koll på tvätt och paj tog jag cykeln för att köpa tulpaner. Eftersom vädret var så fint bestämde jag mej för att cykla till torget och handla där istället för i närbutiken. På vägen fanns det alldeles för många turfzoner som inte var mina, så rundan blev bara längre och längre......och på torget fanns inga tulpaner och inga andra torghandlare eller för den delen. 1,2 mil och 32 zoner senare blev tulpanerna inköpta på närbutiken, 300 meter hemifrån. Jag hann precis lagom till tvättstugan för att göra klart och få in pajen i ugnen innan Hanna kom......puh! :)


Efter några timmars trevligt köksbordssnack har jag verkligen gjort ett seriöst försök att vila lite, men det gick sådär.....som tur är, är det bara två nätter kvar med patrullen innan långledigt! Då ska jag vila så att batteriet inte blir alldeles urladdat, cykla och kanske bli mormor.....den lilla är av expertisen beräknad att anlända på måndag! :)

Kram och kärlek!

16 kommentarer:

 1. Hahaha! Japp, idag bevisar du då raka motsatsen till vad jag sa. 1-0 till dig, helt klart. Å 1 000 tack för länken:-)

  Du är ju en superaktiv tjej, så vila lär du nog aldrig riktigt lyckas med. Ooooops, borde inte säga så, för då motbevisar du mig säkert igen;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske ska gå och ta en liten tupplur innan sista natten med patrullen.....;).

   Radera
 2. Svar
  1. Det kan man nog minst sagt säga! :)

   Radera
 3. 32 zoner och 1,2 mil, inget dåligt mellanstick i tvättandet! Förstår att du räknar ner dagarna nu innan det lilla knytet ser dagens ljus! Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En av Hannas bästa kompisar tror det kommer att bli imorgon......vi får väl se!! :)
   Ha det bra du med!

   Radera
 4. Visst var det en underbar vårdag igår! Jag funderade också på att ta fram cykeln, men nöjer mig med den jag har inne än så länge. (Får väl fixa mig egna turfzoner framför teven ;-) )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi turfare skojar om att vi borde spela in ljuden "Taking zon" och "zon taken" och lyssna på det under spinningpassen......så varför inte!! :)

   Radera
 5. Du har 15 minuter på dig, annars står det 1-1;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Faktiskt låg jag i soffan en hel halvtimme igår kväll....räknas det!? ;)

   Radera
 6. Nu missade du torsdag? ;) För att du har blivit mormor? ;)

  SvaraRadera
 7. Så spännande att vänta på det lilla miraklet! Imorgon har min dotters kompisar ordnar Babyshower för henne, ska bli kul :)
  Så typiskt att du köpte blommorna i din närbutik men ändå cyklade så långt :) Är man turfdrottning så är man :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas det var en riktigt trevlig babyshower! Kram

   Radera