onsdag 16 april 2014

Bankbesök och bäverpromenad!

Idag var det igen bankbesök på agendan, den här gången på vår bank för att en gång för alla dela på vår ekonomi som varit gemensam under våra 25 år som gifta. Nu är det gjort och min före detta man och jag har fått ett avslut och kan båda gå vidare i livet, känns skönt.

På hemvägen skulle jag till bolaget och handla till påskhelgen. Istället för bolaget i centrum, som nu för tiden har lite dåligt sortiment, blev det en cykeltur i det vackra vårvädret till det andra på Gustavsbergsstigen. På vägen passerade jag Hållet och jag var bara tvungen att parkera cykeln i denna underbara vitsippsbacke för att ta en promenad längs Nyköpingsån.


Bävrarna härjar vilt kring ån och överallt låg fällda träd.


Bitvis var det som att vandra runt i ett jätteplockepinn!


När jag stod på den här hängbron över ån var utsikten fantastisk med vårblänk i ån, som tyvärr var svårt att fånga på bild! :(
Kunde vara kul att återkomma för att sitta på pass en tidig morgon eller sen kväll för att få se en livs levande bäver. Jag blir nämligen helt fascinerad av vad en bäver kan åstadkomma och skulle gärna se en på nära håll.


En trevlig promenad i bävertrakter. Och inga olyckor idag! :)


Nu bär det snart iväg till brandstation för nattjobb!

Kram allihop! :)

2 kommentarer:

  1. Fina bilder som vanligt. Du har verkligen förmågan att stanna upp och se det fina runtomkring dig, är en gåva som inte alla lyckas med. KRAM tillbaka till dig!!!

    SvaraRadera
  2. På våren är det inte så svårt att se det vackra omkring sej!! :) Kram

    SvaraRadera