fredag 4 april 2014

Fredagsegotripp!

Firar igen och ägnar lite tid åt att beundra mej själv. Jag har varit så duktig! Jag har skottat snö vid vårt gemensamma hus hela vintern, jag har haft koll på brevlådan och värmepannan. Jag har tömt huset på både det ena och det andra, flest har turerna blivit till soptippen.

Jag har börjat på ett nytt jobb och lärt mej mycket nytt. Jag har funnit min plats i en ny arbetsgrupp och jag har fått nya väldigt bra vänner, samtidigt som kontakten med dom gamla vännerna blivit som ny igen..

Jag har skaffat en ny bostad, som jag renoverat lite här och där samtidigt som jag sov på en luftmadrass i två månader. En bostad där jag vet att jag kommer att trivas väldigt bra! Jag har koll på min singelekonomi och har planerat så bra att jag även i fortsättningen kommer att kunna fortsätta jobba 65% natt och ägna mej åt andra saker på den härliga långledigheten. Planer finns för framtiden!

Nu har jag också fixat iordning dryga 1000 kvadratmeter tomt och städat huset inför visningarna. Och när huset väl blivit sålt har jag ordnat allt övrigt, uppsägning av elavtal m.m, m.m.

När jag tänker efter är det kanske inte så underligt att jag är så in i döden trött på kvällarna! Trött, men riktigt glad och stolt över mej själv!

Ha en riktigt bra helg alla!! Kram!

4 kommentarer:

 1. Så härligt att känna sig nöjd och det är du med all rätt! Mycket bra du fått gjort! Tack för dina vänliga ord hos mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom orden var dina vackra bilder och du väl värda! Hoppas du kommer att trivas med din nya Nikon! :)

   Radera
 2. Det har du all anledning att vara, så mycket som du har ordnat till det bästa!
  Ha det bra och fortsätt vara stolt över dig själv!

  SvaraRadera