tisdag 15 april 2014

Hej bloggen!

Ja, hallå! Efter några dagar så vet jag inte riktigt var jag ska börja. Det har hänt så mycket!

Först kan jag backa lite för jag vill orda lite om spakvällen med tjejerna som var helbra! Först fick vi bubbel och jordgubbar och därefter blev det god mat, potatisgratäng med olika kallt kött och sallad. Sen blev det spa med bastu och bubbel i pool utomhus och en massa babbel. Tack Marie för du fixade en sån trevlig kväll!! :)

Gnestaturen är redan beskriven och sen blev det två nätters jobb. Precis innan jag gav mej av till jobbet på lördagkvällen började det rinna vatten i mitt kök igen. Efter ett telefonsamtal till grannen kan vi nog konstatera att han även får sluta duscha ett tag framöver. Söndagen blev relativt lugn förutom att jag fick veta att bromsarna på familjebilen inte längre fungerade. Jag är så glad att det inte hann hända någon olycka! På måndagmorgonen när jag vakade av fick jag ta itu med att skaffa först verkstadstid och därefter bärgare till bilen. Klockan åtta hade bärgaren hämtat bilen (tur jag har Falckförsäkring) och jag kunde gå och lägga mej några timmar innan jag var tvungen att gå upp för att hinna duscha innan de stängde av varmvattnet klockan ett.

Klockan tre var det dags för arbetsplatsträff i det fria. Vi visste att vi skulle öva första hjälpen, men inte riktigt vad det skulle innebära. Vi delades in i två grupper, en grupp gick ut och vi stannade inne. När vi skulle byta plats och gick ut möttes vi av en "blödande" människa som skrek som en besatt att det hänt en olycka. Lite här och där hittade vi sju kollegor som blödde lite överallt, var i chock eller bara betedde sej allmänt hysteriskt. Efter mycket om och men lyckades vi vilt fnittrande åtminstone rädda några stycken av dom. Sen bytte vi plats och jag skulle spela att jag fått ratten i magen med en stor inre blödning och medvetslöshet som följd, snyggt sminkad blev jag, blå över hela magen. Efter en riktigt lång dag somnade jag redan klockan nio på kvällen!

Idag gick jag upp och hade bara en tid att passa, 14.30 på banken för att överlåta huset till nästa ägare. Jag grävde rabatt och tog en härlig skogstur innan jag tog en dusch för att fräscha till mej inför bankbesöket. När jag stod i duschen fick jag plötsligt se att magen var alldeles blå! Fy, vad rädd jag blev, innan jag kom på att jag blivit så fint sminkad dagen innan! Sen iväg till banken där jag på vägen faktiskt blev överkörd av en bil. Men den historien får vi ta en annan gång!

Mycket kärlek till er! Kram!

4 kommentarer:

 1. Vaddå överkörd ? Blir ju rädd 😊

  SvaraRadera
 2. Jo, jag cyklade på Östra Storgatan och vid en av parkeringsfickorna var det en bil som genade in för att parkera. Först touchade han mitt framdäck så jag nästan körde omkull. Tack och lov hann jag hoppa av cykeln och fick bara ena foten överkörd av hans ena framdäck. Han fick sej en rejäl skoppa ovett av både mej och två vittnen kan jag säga!!

  SvaraRadera
 3. Kan lägga till att jag är relativt oskadd och fullt arbetsför! Syns imorgon, Tina! :)

  SvaraRadera
 4. Puh vilken tur att du är oskadd. Blir ju orolig för dig😊syns i morgon

  SvaraRadera