måndag 16 juni 2014

Långledigheten inledd

Jobbarhelgen är över för den här gången och emellanåt har det varit virrigt värre för Cecilia. I lördags hade jag lite svårt att sova och vid tolv-tiden gick jag ut i köket för att ta mej en smörgås och hämta radion som lite sällskap i sovrummet. Genom köksfönstret fick jag se att min nyköpta och nyplanterade femtunga hängde som ett elände i sin kruka. Jag vinglade tillbaka in i sovrummet för att hämta morgonrocken, tillbaka ut i köket och fick tag på vattenkannan och innan jag gick ut på min lilla gård spanade jag länge efter grannar som jag inte gärna ville träffa halvsovandes i morgonrock mitt på dagen. Tomt, tyckte jag, men efter bara halva vägen mot den stackars femtungan dyker naturligtvis närmsta granne upp som gubben ur lådan. Den femtungan fick en hel kanna vatten på fem sekunder och efter några få ord till den stackars karl som är min granne for jag in igen och drog täcket över huvudet.

På eftermiddagen, när jag var lite piggare och fräschare möttes vi över staketet igen och kan ni tänka er, han bara flinade åt mej. Vilken typ, eller hur?! ;)

I helgen har Cecilia lyckats med flera tokigheter. Bland annat har jag cyklat genom Burger Kings drive thrue utan att ens beställa hamburgare och jag har på bara två nätter sabbat bromsen och fått två varningslampor att lysa i jobbarbilen som oturligt nog har varit ett av räddningstjänstens fordon. De flinar nog de också kan jag tro!

Ja, nu är jag i varje fall långledig och det känns bra. Idag gick jag upp tidigt för att åka med Hanna och en av hennes brudtärnor till Norrköping för att igen prova brudklänningen hon beställt där. Med var också brudtärnans lilla son på ett år och i Norrköping slöt också tärnans mor upp för en trevlig lunch. Hanna i klänningen var som tagen ur en saga, jag hittade en klänning till bröllopet och ja hela dagen var perfekt. :)

På hemvägen från Norrköping åkte vi förbi mamma och pappa och gick tipspromenaden där. Kvällen slutade hos mej med Elin som sällskap en stund. Bra början på långledigheten!!

Kram!

2 kommentarer:

  1. hallå där! det där med bilen berätta du inget om nr vi träffades i dag. Man kan ju undra varför :) :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är tillräckligt mycket folk som flinar åt mej redan!! ;-))))

      Radera