söndag 15 februari 2015

Helgbilden

Haha...vet ni vad? Jag har fått punka igen.....jag tror inte det är sant!!

Men för att börja från början med historien om en intensiv helg. Igår började dagen med en turfrunda i solskenet, fotade också lite till fototriss. Vid halv ett mötte jag min bror hos Hanna och Patrik, deras blandare i köket behövde bytas och eftersom dom var i Warsawa och glassade runt fick jag hedersuppdraget att släppan in min bror och hålla honom sällskap när han bytte blandaren, tänk han påstår att jag pratade så han inte fick något gjort! ;)

När rörmokeriet var avklarat cyklade jag till mamma och pappa där mamma och jag tog pappas bil för att hälsa på gamla mormor på sjukhuset, stackars mormor är inte särskilt pigg, men är man 91 år har man nog rätt att vara lite trött. Sen blev det go´middag och vin hos mamma och pappa och det var när jag cyklade hem som jag fick punka på cykeln igen.....tack och lov var det inte så långt kvar hem denna gång.

Och idag har jag fått massor gjort eftersom cykeln varit obrukbar, Pelargoner har hämtats in från förrådet och fyller nu hela mitt kök, Hanna och Patrik har hämtats på Skavsta och jag har igen varit på Bod Camp, jo ni läste rätt.....jag har varit på en träning som växlade mellan bryggor, isiga gräsmattor och en sjöbod, därav Bod Camp. Helt vansinnigt rolig träning med uppvärmning på en brygga, styrketräning i en sjöbod och dragkamp utomhus...Bod Camp är helt klart något för mej!! :) Vill ni se vad andra har haft för sej i helgen kan ni kolla in hos Marit och hennes fotoutmaningen HELGBILDEN

Och vet ni vad jag ska göra imorgon.........besöka Bjöörns cykel.....igen.

Ha en skön fortsättning på söndagkvällen......kram och massor kärlek!


24 kommentarer:

 1. Vacker vinterbild :) Solen gör under!
  Vilken tur att det finns en Björn som lever på punkor ;) du är säkert välkommen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo vi får hoppas det....börjar nästan känna mej som en cykelreparatörs stalker.......;)

   Radera
 2. Bjöörns cykel tycks ha fått en stadig kund! Otur med punka men med en obrukbar cykel blir det annat gjort! Låter härligt med pelargonerna, de skjuter väl snart nya skott!
  Ha en skön söndagskväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är alltid lika spännande att hålla utkik efter de gröna skotten på pelargonerna, beviset på att de överlevt vintern i källarförrådet.

   Radera
 3. En mycket fin bild och det låter inte kul med punka på cykeln. Men det går ju att reparera ganska enkelt, och så får reparatören sitt levebröd på dig :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känns som jag nästan kan försörja en cykelverkstad själv, med service och lite byte av grejor i måndags, punka i fredags och punka igen idag....jaja...cykeln är i varje fall fortfarande billigare än bilen! ;)

   Radera
 4. Kanske inte så tokigt med punka verkar
  som om du haft fullt upp, ja det är dags
  att väcka dom övervintrade blommorna.
  En helt underbar bild;-)
  Ha det bra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, nog har jag sysselsatt mej ändå.
   Ha det bra!

   Radera
 5. Bod camp låter skoj! Skulle vara skoj att träna i grupp men just nu har jag svårt att pricka in sådana pass utan får köra själv. Om det fanns ett Hund Camp, där hunden får vara med, skulle jag haka på direkt :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här vet jag att det finns en hundklubb som träffas och går promenader med sina hundar. Det är ju ingen camp, men låter väldigt trevligt ändå. :)

   Radera
 6. Låter verkligen som en varierad och rolig helg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helgen har varit fantastisk...förutom att mormor inte är pigg.....

   Radera
 7. Det kanske är dags att byta ut däcken - det är ju inga småsträckor du cyklar så slitaget är säkert stort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Däcket byttes i höstas och är nästan nytt. Då var det så slitet att det exploderade när reperatören skulle provcykla för att se vad det var för fel på växlarna....:)

   Radera
 8. Låter som en intensiv helg igen! Superfin vinterbild! Elisabeth

  SvaraRadera
 9. Fy för punkor. Men din bild var vacker.
  Kram å fin ny vecka till dig.

  SvaraRadera
 10. Cykelreparatören nära mig har slagit igen, fattar inte hur han kunde göra det när jag sprang där så ofta med familjens cyklar? Tror bestämt att cykelreparatör är ett bristyrke!
  Bod camp!?! Undrar just om du är riktigt klok ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha......man kanske skulle omskola sej!! ;)
   Och Bod Camp är så roligt.....man får betala för att nästan ta död på sej!! :)

   Radera
 11. Va punka igen!!! Vad beror det på? Teori? Härlig båt bild, snygg stämning över bilden :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror det är singlet dom sandar med, gruset är verkligen vasst och när snön smält som nu ligger gruset fritt på asfalten. Förra året var det många insändare om punkteringar i tidningen och där skylldes det på gruset.

   Radera
 12. Ajdå, hoppas att du klarar dig ifrån punka resten av året sedan.

  SvaraRadera