fredag 6 februari 2015

Lååångledigt!

Skönt att bli långledig, arbetsperioden har varit intensiv.

När jag vaknade sken solen och kaffet smakade ovanligt bra! När jag vaknat till lite skjutsade jag brorsans grabb till träningen. Medan jag väntade på att han skulle bli klar tog jag en skön promenad i solen, 12 turfzoner och en bild på min barndoms pulkabacke "dödsbacken" fick jag med mej hem. När man var barn och for ner för backen i pulka fick man på sin höjd ett blåmärke i baken.....om jag provade nu skulle nog backen leva upp till sitt namn....dödsbacken!! ;)

När brorsans grabb var hemkörd igen, for också jag hem för att byta till cykel och ta en tur till biblioteket. Det blev ju förstås lite turfing på vägen och det kändes riktigt bra i kroppen, förmodligen har jag hunnit vila upp mej efter förra månadens medalj. Efter att ha lånat fyra tjocka böcker om miljö, bland annat Al Gores omtalade bok "En obekväm sanning" från 2007 trampade jag hemåt igen.

Och nu är det kväll, fredagkväll och jag får gå och lägga mej precis när jag vill!! :)

Önskar er också en riktigt skön kväll....kram och massor av kärlek!

6 kommentarer:

 1. Önskar dig långa sköna, lediga, dagar. Al Gores bokskulle man nog läsa en gång om året (Den eller liknande) för det är väldigt vad man glömmer hur viktigt det är att vi skärper till oss. Vanans makt - och allt det där!
  Allt gott till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänkte läsa den när den kom, men det blev aldrig av.....det var mycket som inte blev av på den tiden.
   ¨Nu är det dock dags och det ska bli spännande.....och skrämmande kan jag tänka mej.
   Kram

   Radera
 2. Går också på långledighet snart, jobbar bara söndagnatt denna helg och sedan ledig till ännu nästa onsdag. Brukaren har rest bort, därav försvann fredag och lördag natt. Hade möjlighet att jobba någon annanstans, men tyckte det kunde vara rätt skönt med ledighet också. Vara med familjen och kurera mig lite.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland måste man vila också.....ha en riktigt skön ledighet med familjen!
   Kram

   Radera
 3. Jag skulle vilja testa backen. När det gäller vissa saker blir jag aldrig vuxen. Helgkram Bosse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är precis samma med mej........:). Tänk om jag får barnbarn...då ska dom få åka pulka jämt!!
   Ha en skön lördagkväll!

   Radera