söndag 22 mars 2015

Kall helg

Förra veckan var så varm och fin, i onsdags kunde Elin, Niklas och jag sitta på min uteplats och äta en riktig brakfrukost, till och med solstolen åkte fram. I fredags kväll slog vädret om och snön började vräka ner och i lördags morse var hela världen vit när jag vaknade, tack och lov sken solen och förgyllde den annars kalla dagen som började med bytesmarknad med Omställning Nyköping. På eftermiddagen trotsade jag vintervädret och tog fram grillen och det blev grillad lax till middag. Sen bestämde jag mej för att ta en ny medalj i spelet turf, GhostMinute. Man ska ta en helig zon mellan 00:00 och 00.01 och det fixade jag lätt. Sen vet jag inte riktigt hur det gick till, men jag hamnade på puben i stan, träffade massor av bekanta och dansade loss till dom stängde. :)

Och idag vaknade jag ändå tidigt, det måste vara åldern, och det blev en tur till Ekenäs handelsträdgård med mamma och pappa. Några bilder från den mysiga turen blir mitt bidrag till Helgbilden, trädgårdskissen hade jag gärna tagit med mej hem!


Och ikväll har jag försökt ta livet av mej genom att delta i ett BootCamp pass. Kallt som 17 de första 5 minuterna.........sen blev det svettigt värre och efter en timme var musklerna som spagetti......det var nästan svårare att ta sej upp på cykeln för att ta sej hem idag än vad det var när jag skulle hem från puben igår..... ;). Ja, det var min helg det!

Kram och kärlek!

25 kommentarer:

 1. Låter som en bra helg. Och ibland kan dagen ta en helt annan vändning ;). Kul!! Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var kul att rocka loss några timmar!! :) Ha en bra vecka du med!

   Radera
 2. BootCamp låter roligt men jobbigt, skulle behöva något sådant själv. Helgen ser ut att ha varit bra för dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. BootCamp är verkligen underbart roligt........det väcker "jävlaranammat" i mej! :)

   Radera
 3. En bra helg på flera vis. Både kropp och knopp har fått sitt ser jag.
  Blomsterbutiker tillhör mina högsta nöjen att besöka!
  Kan tänka mig att många vill ta med sig den där goa kissen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ekenäs är alltid varje års härligast vårutflykt! Där finns också ett fik i en kvarn, men tyvärr öppnar de inte förrän 1 april......med andra ord får det bli ett besök till! :)

   Radera
 4. Låter som en riktigt rolig helg! Inte ofta man är ute och dansar nu för tiden, vad kul att du hamnade där på puben. Ekenäs låter trevligt.Ska till krokarna där och utbilda i morgon kväll, men tror inte jag hinner titta in där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var synd! Om du inte har besökt Saras fik i kvarnen prova det någon gång.

   Radera
 5. Du, det har ingenting med åldern att göra - när man vaknar på helgerna alltså. Jag sov till klockan 11:30, vilket jag tycker var det bästa jag kunde göra när jag väl tittade ut respektive kände på isvindarna. Nej du, att sova länge är medfödd;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, det var en riktig sovmorgon det........så skönt! :)

   Radera
 6. Ja man ser och läser att folk tar fram sina grillar, visst frestas man själv med. Får se hur länge vi kan hålla oss.
  Låter som att du haft dig en trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Svar
  1. Kanske får det bli några fler pubbesök i framtiden!

   Radera
 8. Milda makter vilken helg du haft! Verkar att ha varit kul. Jag beundrar verkligen din energi. Men du är ju fortfarande ung. Ha en bra vecka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I varje fall i huvudet, kroppen känns som den vore minst hundra idag.....;)!

   Radera
 9. Vilken kul helg du har haft! Underbara bilder!

  Ha en fantastisk dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får också ha en fantastisk dag!

   Radera
 10. Vilken tur att du inte lyckades med att ta livet av dig... gillar ju dig och din blogg. Men kan tänka mig att det känns både här och där idag.
  Ha en fin Måndag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha........jo, nog känns det både här och där idag. Det var bland annat en parövning som bet riktigt ordentligt......
   Ha en bra dag du med!

   Radera
 11. Ser så mysigt ut när katten ligger och vilar;-)
  Ha det bra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kom så nära när jag fotade så jag trodde jag skulle störa den.....men inte då!! Han bara snusade på.....säkert van vid alla kunder........:)

   Radera
 12. Hur känns det nu efter ettt sådant pass! Fina bilder på katt och pelargonior. Elisabeth

  SvaraRadera
 13. Ser att du haft en händelserik helg. Här har man hotat med vinterns återkomst och just nu är faktiskt asfalten vit igen. Men bakslag hör våren till så det är bara att gilla läget.

  SvaraRadera
 14. Att du vaknade tidigt beror på att din kropp börjar ställa om sig till sommartid - det är bra, det! Mysigt med trädgårdshandel - jag tänker ta mig till Trädgårdsmässan imorgon och andas lite vår!

  SvaraRadera