söndag 26 juli 2015

Fallskärmshopp

Vilken familjefest det blev när Niklas skulle hoppa! Elin var nog lika nervös som honom och när Niklas lyckligt och väl landat igen var de lika glada båda två.Sen bar det av ner till stan för lunch med alla ungdomarna. Det tillsammans med ett toppen trevligt telefonsamtal gjorde min lördag till en riktigt bra dag! :)

Idag blev det en turfrunda och hallonplockning och nu väntar en extranatt med patrullen. Känner mej verkligen inte laddad.....men, men mycket kul väntar i veckan och tio timmar går fort!

Kram och kärlek!

20 kommentarer:

 1. Oj va spännande med fallskärmshopp! Skulle aldrig våga! Ha en bra natt :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det var riktigt modigt gjort! Jag är nästan sugen på att prova igen jag med!

   Radera
 2. Fullt upp! Jag gick en kurs i fallskärmshoppning när jag var ung, men när min mamma fick reda på det fick jag sluta. Hela familjen bönade och bad, för hon slutade helt sova av oro. Så, jag gjorde bara ett hopp - avhoppet...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha.....ja, det är ju också ett hopp! :)

   Radera
 3. Svar
  1. Ja, det var det verkligen! Han var riktigt cool innan och rörde inte en min, men sen när man fick se hans leende av lättnad när han landat förstod man att han nog haft lite pirr i magen i varje fall!

   Radera
 4. He made it! Fantastiskt - det är ju hanggliding han gör. Det var verkligen modigt. Tur att han tandemhoppade - just i fall att. Oavsett så hade jag aldrig vågat själ. Du då?

  PS. Kolla förresten den här bloggaren. Hon bor på din hemmaplan och turfar hon också:
  http://vardagettaventyr.blogspot.se/ DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle kunna tänka mej att hoppa. Har redan gjort det en gång när vi var i Nepal och det var riktigt speciellt! :)
   Jodå, Dellas blogg känner jag till och det är nog så att säga mitt "fel" att hon börjat turfa!

   Radera
 5. Att slänga mig rakt ut i luften med bara en fallskärm skulle jag aldrig våga. Det ser ut som om en medhjälpare hoppar samtidigt, men det hade inte gjort mig ett dugg lugnare. Modigt gjort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ett så kallat tandemhopp där man hoppar fastspänd på en van hoppare.....alldeles tillräckligt läskigt ändå! :)

   Radera
 6. Det måste vara jättehäftigt för de som vågar och blir bitna.
  Om man vet att det vankas roligheter går det "grå" lättare.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Fascinerande att en del gör det för att det är kul, några för att utmana sig själva - och så vi andra, vi som nöjer oss med att tycka det är fascinerande att en del gör det .... osv ;)
  Hoppas ditt skift gick smidigt och bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, tack natten gick fint och nu är jag långledig igen! :)

   Radera
 8. Sambon fick sig ett tandemhopp av sina vänner när han fyllde 30 och han skulle kunna tänka sig hoppa igen. FIck verkligen mersmak, hoppas han kommer på bättre tankar eller att han inte får sig ett hopp igen då han nu snart fyller 40...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funderar själv på om jag ska önska mej ett i 50-års present näst år?! :)

   Radera
 9. Så himla modigt av honom! Tror inte jag skulle våga, inte vilja heller för den delen. Full fart hos dig som vanligt. Vilken tur att du tog mod till dig och ringde samtalet eftersom det verkar ha gått bra :)
  Jobba inte ihjäl dig! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är jag långledig och ar det så bra så! :)

   Radera