fredag 24 juli 2015

Långledigt

Nu är jag äntligen långledig....eller inte! Igår ringde de från larmcentralen för att beordra in mej, men jag sa ifrån och tack och lov accepterade dom det......jag hade aldrig orkat! Jag somnade nämligen klockan åtta igår och sov tills nu.....sju på morgonen. Istället fick jag ta natten från söndag, och till dess ska jag väl hinna vila upp mej.

Men annars då? I går gick jag upp tidigt efter nattarbetet för att åka på lunch hos Elins svärföräldrar, Kristina och Göran. Tyvärr hade Kristina blivit sjuk, så lunchen blev inställd. Krya på dej, Kristina! Istället åkte Elin, Niklas och jag till Åstugan och åt lunch där. Jag blev bjuden på en god smörgås med skagenröra i solen, trevligt!


Sen behövde vi alla plocka bär på kolonin, så vi gjorde sällskap dit. :) När jag kom hem hann jag lagom diska några dagars disk och äta lite jordgubbar med mjölk innan jag slocknade.

Och idag ska jag först se modiga Niklas kasta sej ut i fallskärm och sen ska jag kasta blygheten i soporna och ringa ett samtal som jag både ser fram emot och är nervös inför....pirr i magen är härligt!

Kram och kärlek!

9 kommentarer:

 1. Klokt att avböja ytterligare en natt med jobb och göra nå't roligt i stället. Att kasta sig ur med fallskärm är verkligen modigt gjort. Nå't jag aldrig skulle våga. Hoppas han fick kasta ut sig i solen...

  Å det där samtalet - önskar dig lycka till och att du fick precis som du ville;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där samtalet blev nog faktiskt ännu bättre än väntat! :)
   Och vår modiga Niklas fick slänga sej ut i tomma rymden mitt bland molnen, men det gick bra ändå!
   Ha en alldeles förträfflig lördagkväll!

   Radera
 2. Så himla bra att du orkade säga nej. Ibland behövs det faktiskt!
  Önskar dig en skön helg :)

  SvaraRadera
 3. Verkligen bra att du stod på dig att inte ta extranatten, det är svårt när de ringer. Jag fick ju höra "nä men ett dygn klarar du väl av att vara vaken" när jag vart utbeordrad för en natt. Försökte förklara att jag inte hade möjlighet att vila på kvällen eftersom sambon jobbade. Jo det gick, men var väldigt slut sedan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, ibland är det inte särskilt roligt att vara anställd inom vården.

   Radera
 4. Bra där Cissi att du faktiskt kunde säga nej ;-)
  Och du det dära samtalet vill jag nog ha lite mera upplysningar om ( eller snarare mycket)......på onsdag eller torsdag över lite vin;-)
  Vi höres på måndag em om turfar tokan har tid ;-)
  kram från nattugglan Fru W

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är klart jag har tid!! Slår en pling på måndag eftermiddag! :)

   Radera
 5. Åstugan är fin! Det var ett tag sedan jag var där senast, då var det helt nya ägare till stället. Hoppas att det går bra för dem!

  SvaraRadera