måndag 20 juli 2015

Helt slut!

Jobbarhelgen har varit väldigt jobbig! Vi har varit kort om folk och då faller en bil bort. Vi andra i de kvarvarande bilarna får göra vad vi kan för att hinna med våra egna besök, de besök som bilen som fallit bort skulle ha utfört och alla larm....stressigt, stressigt.....men vi har i varje fall rett upp det....bra jobbat alla kollegor!

Idag hade jag tänkt sova till ett, men strax före tolv blev jag väckt av en rejäl åskknall. Upp for jag, inte för jag är rädd utan tvärtom är jag väldigt förtjust i åska. Det blev frukost till ett svagt muller långt bort och sen bar det av till kolonin för att plocka hallon och jordgubbar. När det var klart blev jag bjuden på middag i mamma och pappas stuga, rökt fisk, kall sås, färsk potatis och ett glas vitt.....verkligen inte så tokigt.


Sen dök delar av resten av familjen upp och det bar iväg på en av veckans höjdpunkter, tipspromenaden. Och vem hade mest rätt tror ni??!! ;) Kommer nog ta hem segern i år!! De blivande föräldrarna var väldigt sugna på bär, så de fick hela skörden idag. Då återstår bara för mej att röra socker i en laddning rabarbersaft och hälla den på flaska.......och sen, sen är det bara att krypa ner i sängen.....ska bli så sköööönt! Kram och kärlek!

10 kommentarer:

 1. Efter en sådan natt hade du ju egentligen verkligen förtjänat en sovmorgon tycker jag. Håller med dig - jag gillar också åska - inifrån ett hus/lägenhet. Det är ganska mysigt.

  Å hos dig verkade det ju ha klarnat upp med tanke på vad du gjorde resten av dagen. Det gjorde det hos oss först vid klockan 19:00.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åskan höll sej i kanten och mullrade så där mysigt när jag plockade hallon, annars sken solen och regn det slapp vi! :)

   Radera
 2. En härlig sommardag trots att du jobbar och åskan går :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åskan är bara ett plus......jobbet kan väl diskuteras just nu!!

   Radera
 3. Intensivt! Här har jag ett smidigt sätt att göra rabarbersaft på. Föräldrarna till en kompis får ta all den rabarber de vill ha, sen levererar de en flaska saft OCH nybakta rullrån som tack!

  SvaraRadera
 4. Hoppas du hinner vila upp dig nu innan du jobbar igen...
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är knappt, men nu är det bara två nätter kvar till långledigt! :)

   Radera
 5. Usch då, känner igen det där med att vara kort personal, har haft så hela sommaren. Har blivit en hel del kvalificerade nätter gjorda. Men nu har jag äntligen semester :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skönt!! Ha en jättebra semester!

   Radera