måndag 7 april 2014

Måndagkväll

Helgen har gått fort! I lördags blev det ju en tur på landet och i söndags tillbringade jag några timmar med äldsta dotter´n Hanna. Först blev det lunch hos mej och sen hjälptes vi åt att ta fram högtyckstvätten för att städa av deras uteplats. Det fixade Hanna galant och helt plötsligt fick jag för mej att hämta min cykel och ta en vårstädning på den. Den har gnisslat och gnällt förskräckligt ett tag nu. Efter tvätt och rundsmörjning blev den som ny igen! Igår kväll hann jag också prova bostadrättföreningens bastu och den var helt ok!

Idag har vädret varit kasst, men jag älskar frisk luft så jag iklädde mej nya regnstället och gav mej iväg på cykeln. Helt häpen blev jag när cykelstödet bara gled upp istället för att göra sedvanligt motstånd, jag nästan for omkull av bara farten. Det blev en tur till huset för att hämta en bågfil och sen bar det av till ICA Oppeby. På vägen passerade jag brandplatsen i Oppebygård för att ta några bilder. Så förskräckligt! Jag och många med mej stod runt brandplatsen lågmälda och tårögda. Kanske tänkte en del på livets förgänglighet, hur fort det kan gå om man har otur här i livet.


Resten av dagen idag har jag mest vilat och funderat. Och nu är det snart dags att ge sej av till nattpatrullen. Den här månaden åker Tina och jag på landet, mellan 25 och 30 mil per natt. Kameran ska med om vi möter nått spännande i storskogarna!

Var rädda om er! Kram!

2 kommentarer:

  1. Bränder är riktigt otäcka, tack och lov så har jag inte varit med om någon.

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  2. Ja, bränder är min stora skräck! Jag är överdrivet noga med ljus och sånt!

    Ha det gott!

    SvaraRadera