torsdag 3 april 2014

Fri som en vårfågel!

Vårt fina hus har blivit sålt! Igår var jag på banken och skrev det bindande kontraktet och redan den 15 april sker överlåtelsen och vi slipper både flyttstädningen och det sista fixandet i trädgården. Direkt när jag gick upp idag har jag tagit itu med att säga upp alla avtal såsom el, vatten och försäkring. Det har gått oväntat smärtfritt, jag har kommit fram fort och alla jag pratat med har varit riktigt trevliga. Nu är allt klart och jag känner mej verkligen fri som en fågel!! :)

Annars går dagarna fyllda men allt möjligt roligt! Igår blev det en trevlig promenad vid Örstigsnäs med Tina och vovvarna. Det var så fint och eftersom det är cykelavstånd kommer det nog att bli många besök där både i skogen och vid stallet om Tina är med.


Igår fixade jag också sista besöket på soptippen, och sen blev trevlig middag hos mamma och pappa för att fira husförsäljningen.

Och nu är det som sagt en ny dag och alla tråkigheter är gjorda (utom disken då). Redan halv tio och jag ska väl äntligen försöka ta mej ur morgonrocken!

Ha en riktigt bra dag och hoppas solen skiner på er med! Kram!

3 kommentarer:

 1. Vilken lättnad att huset är sålt och att ni slipper städningen, förstår ditt val av rubrik :)

  SvaraRadera
 2. STORT grattis till försäljningen av huset Kramar från oss till dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket! Kramar tillbaka till er allihop! :)

   Radera