tisdag 12 augusti 2014

Cecilia med rätt att turfa! ;)

Nyvaken, sitter jag här mitt på blanka eftermiddagen med en kopp kaffe och myser. I natt var det som vanligt full fart för nattpatrullen, men det är roligt när det rör på sej och man får prova både sina kunskaper och förmågan att ta snabba beslut. Jag trivs så bra på mitt jobb, men ändå ska det bli så skönt med lite semester, en natt kvar att jobba!! :)

Sen sist har det hänt en del! I söndags fyllde jag år och det var trevligt. Fikasällskap på eftermiddagen och på kvällen kom Hanna och Patrik och gjorde mej sällskap vid middagen. Några bra presenter fick jag också, bland annat Norgeresan från mor och far och från flickorna och deras grabbar fick jag som önskat en middag ute tillsammans med dom!! Ser fram mot måndagkväll!! :)

Kan också säga att igår fick jag en väldig fart och tog äntligen itu med det förbaskade staketet på baksidan. Det ena gav det andra och det var svårt att slita sej från staketbygget...... till slut blev det väldans bråttom att komma iväg till mysig tipspromenaden ihop med familjen på Anderslund och sedan jobb. Så mycket som jag kan göra just nu är klart med staketet i varje fall och vad betyder det.... att jag får turfa igen. ;)

Nu vidare i detta underbara liv!! Kram och kärlek!

4 kommentarer:

 1. Man blir så positiv av att läsa vad du skriver här på din blogg, kram och kärlek tillbaka

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att jag smittar! ;) Hoppas du är bättre från förkylningen...kram

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott!
  Var länge sedan jag kikade in nu, har läst igenom lite grann nu.
  Såg att du kommenterade på min gamla blogg, visserligen har jag inte haft med min nya än i fototriss flöde. Blir väl när de kör igång igen efter sommaruppehållet.
  Min nya adress http://carolinesreflektioner.blogspot.se/
  Men den bör synas här nedan tycker ja :)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Grattis i efterskott och hoppas din känsla håller i sig lääääänge. :))

  SvaraRadera