måndag 13 oktober 2014

Jobb igen

Den gångna helgen har varit väldigt trevlig. Fredagen var jag vid mamma och pappas stuga för att hjälpa till med nedklippningen av växterna i rabatterna. Mitt första försök att köra en kompostkvarn gick skapligt bra i varje fall! ;)Vid fyra cyklade jag hem och laddade om för att cykla en liten bit för att fota solnedgången vid Tjuvholmen. När jag kom dit var det klart och fint, men precis när himlen höll på att bli som vackrast steg en molnbank upp och skymde solen. Några skapligt bra bilder hann jag få i varje fall.


Precis när jag var på väg tillbaka hem ringde Elin och undrade vad jag gjorde. Hon hade tråkigt och jag med, så det blev en cykeltur till på 8 km för en trevlig kväll hos henne. Vid elva skulle hon ner på stan och lite busiga som vi är ibland tog jag helt enkelt Elin på pakethållaren och släppte av henne på stan. Själv var jag inte heller färdig för sängen utan det blev en rejäl turfrunda på kvällskvisten. Skulle jag gissa blev det säkert någonstans mellan 4,5 och 5 mil på cykeln den dan.

Resten av helgen har jag tillbringat vid min kolonilott :), och på söndagkvällen blev det middag hos mor och far.

Och nu, nu är långledigheten slut och alldeles strax bär det av till brandstationen och nattpatrullen igen. Det har varit en trevlig ledighet trots "pinnolyckan"! Äntligen är jag så gott som återställd igen!

Hög tid att göra iordning nattmackorna och ge sej av. Ha det gott alla! Kram från Cecilia!

4 kommentarer:

 1. Vackra bilder du tagit... Underbara, så rogivande!

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder! Väldigt imponerad av ditt cyklande, själv skulle jag vara stolt om jag hade cyklat 5 km.=D

  SvaraRadera
 3. Jag älskar att cykla! Jag hinner se och uppleva min omgivning, jag får alldeles gratis motion, jag slipper jaga parkeringsplatser och kan cykla från dörr till dörr. Dessutom är det miljövänligt! Det enda negativa är väl att mina jeans slits på ett alldeles särskilt sätt i baken, inte särskilt snyggt faktiskt! ;)
  Kram :)

  SvaraRadera