torsdag 23 oktober 2014

Sjusovare

Idag vaknade jag som vanligt vid tolv tiden efter natten, och jag vet att jag måste sova till minst tre för att orka med en natt till. Jag ville verkligen somna om igen, så jag stoppade huvudet under kudden och vände mej om...... och vips var klockan halv fem! :)

Till frukosten fortsätter jag att fundera över vår galna värld där människor tar bilen till gymmet för att sitta på en träningscykel i en timme. Och jag funderar över varför Cecilia bestämmer sej ena dagen för att gå ner några nytillkomna kilon i vikt och nästa bakar dubbelsats med kolakakor? (Som är så goda till frukost för en nattarbetare!!)

Ja, mycket finns det att fundera över här i världen.

Näe, go´vänner nu måste jag försöka få i mej lite mat innan det bär av till jobbet igen! Det blir potatisplättar, bacon och lingon idag!

Kram och kärlek!

4 kommentarer:

 1. Vilken lyx att sova så länge efter ett jobbpass, hoppas du jobbar natten som kommer annars får du kanske svårt att somna ikväll ;)
  Själv sover jag sällan längre än till 12, men då bäddar jag ner mig på kvällen också innan passet och sover någon timme till. Men jag hade hellre sovit allt på en gång...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo då, jag har en natt kvar!
   Och ofta gör jag som dej när jag vaknat för tidigt, men sällan lyckas jag somna om. Det är verkligen skönt att lyckas sova som jag gjort idag.
   Ha det gott!

   Radera
 2. Kommentaren på min blogg till dig kanske blev helt fel. Jag är ju piggast på morgonen men du kanske är piggare på kvällen?
  Det är inte så lätt alla gånger att ta sig till gymmet till fots eller per cykel när man t.ex. som jag bor på landet. Många bor kanske väldigt långt ifrån också.
  Att du bakar kolakakor dagen efter du har bantat är väl inte så konstigt. Kroppen vill ha tillbaka de där kalorierna du snuvade den på tidigare :-).
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera
 3. Hej du! I min kommentar hos dej tänkte jag på mitt nattjobb, dumt av mej att ta för givet att alla vet att jag jobbar natt!
  Och när det gäller cyklingen är det klart att inte alla kan cykla, många har långt till både det ena och det andra.
  "Syns" kanske på fototriss imorgon! Ha en trevlig fredag!

  SvaraRadera