lördag 25 oktober 2014

Långledigt igen!

Igår gick jag på långledigt! :) Egentligen var ett möte inplanerat på eftermiddagen, men eftersom en av deltagarna blev sjuk ställdes mötet in. Vilken lycka att få även eftermiddagen ledig.

Jag började med att för en gångs skull ta bilen till affären. Sen jag flyttade hit har jag handlat på City Gross där äldsta dottern jobbar som ansvarig i fiskdisken. När jag handlar blir det ofta en liten pratstund med henne och hennes kollegor. Igår stod Hanna där tillsammans med kollegan Rebecca som också var på med på Hanna och Patriks bröllop. När vi pratat en stund frågade Hanna om jag skulle kunna skjutsa henne och hennes syster till fest hos Rebecka idag. Och när jag sagt att jag visst kan göra det kläcker Rebecka ur sej: "Men, du kan väl komma du med!" Hannas blick var helt obetalbar och jag tackade fort som ögat nej till erbjudandet. Det tog en lång stund innan jag kunde sluta småkratta för mej själv. :))

Efter en liten tur med blommor och godis från mej och glass från Hanna till sjuka mamma och pappa bar det av hemåt för städning och middag, sen slocknade jag tio över åtta i soffan.

Och bra var väl det för idag gick jag upp fem för att gå på ett två och en halvtimmes långt yogapass. Timmarna bestod av det vanliga yogapasset och sedan en 62 minuter lång mantrameditation. Jag är ju verkligen ingen morgonmänniska, men jag kan lugnt säga att yogan var värd varenda eländig minut när jag skulle försöka ta mej ur sängen.

Nu hänger jag inomhus med tända ljus och en god bok. Lite senare ska jag först hämta Elin för att äta middag med henne någonstans och sen ska Hanna och Patrik hämtas och allihop köras till Rebecka. Och mamma, hon ska inte på fest hon inte. Näe, hon ska somna i soffan igen.....gärna efter "Så mycket bättre".

Ha en riktigt bra helg och flyt inte bort i regnovädret! KRAM!


Efter ett regn i Bangladesh.

4 kommentarer:

 1. SÅ mycket bättre kikar jag på nu på tv4play, läste så många positiva reaktioner på fejjan innan jag åkte till jobbet :)
  Tror det hade blivit trevligt med lite festligheter för mamman ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och hå! Det blev jobb för mej med...inbeordrad!
   Sov gott!

   Radera
 2. Så kul, då köper jag fisk av din dotter ibland! City Gross har en riktigt bra fiskdisk så dottern kan vara stolt!
  Så du fick jobba ändå, det är säkert många som är tacksamma för att du ställde upp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska framföra berömmet till dotter´n! :)

   Radera