torsdag 11 december 2014

:)

Gick upp tidigt, inte så svårt när man går och lägger sej före nio. När jag upptäckte att vädret såg skapligt ut packade jag matsäck, extra batteri till mobilen och diverse bra ha grejer i ryggsäcken. Efter stor möda lyckades jag också få in cykeln i kombin så det nästan gick att stänga bagaget, helt ska det ju inte stängas för då går det i baklås. Sen bar det av mot Eskilstuna för en rejäl turfrunda, att bara ta gamla bilen så långt är ett stort äventyr.

Nu slutade "äventyret" redan 1 mil utanför stan. Ja, det var inte bilen som brakade ihop eller cykeln som trillade ur utan yngsta dottern som ringde och undrade vad mamma hade för sej. Efter en liten sekunds betänketid bestämde jag mej för att det nog kunde vara lite roligare att umgås med dottern, så istället för Eskilstuna blev det Norrköping med Elin, gamla bilen, cykel och matsäck och allt. Både cykel och matsäck blev kvar i bilen och istället blev det en liten tur till fots och lunch i Norrköping. Vi hade jättetrevligt! :)


När jag kom hem till mej igen kom jag på att facket annonserat att alla arbetsplatsombud hade en julklapp att hämta på kontoret och det kan ju ingen motstå. Det blev en liten trevlig turfrunda på vägen och sen kakbak.

Och nu, nu är jag lika trött som jag var igår så här dags så natti, natti alla!

Kram och kärlek! :)

2 kommentarer:

  1. Det gäller att vara flexibel och umgås med sina barn vill man ju alltid göra! Min dotter flyttar till Norrköping 1 mars :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blir nog bra för din dotter, Norrköping verkar vara en trevlig stad.....och så pratar dom så mysigt!! :)

      Radera